Så var Julen slut

Ja så var då Julen 2008 slut. Vi har haft en riktigt skön Jul, med inte så många måsten. Ska berätta lite vad som har hänt i helgen.


Owe var i Nora på måndagen före Jul och lämnade Julklappar och hälsade på alla, utom Maria som tyvärr jobbade.


På Julafton var Ida med familj här och doppade i grytan och lagom till tomten kom Axel och Louise också.







Axel och Louise var kvar till Juldagens lunch, då tog vi oss en ordentlig promenad.

Annandag Jul blev en riktig "slappar" dag. Promenad med Anders, Elin och hundaran sedan en bra bok framför brasan.

Igår lördag kom Ann Sofie, Lars Erik, Gustav och Arvid. Att se hur så små barn växer är helt ofattbart, jag har inte sett den lille på 5 veckor och det är bara inte klokt så fort utvecklingen går på småttingar. Ica var mycket fundersam på vad det var för "latcho liten pryl....."



Gustav, Arvid och Ica


Gustav har haft Ica hos sig hela natten och vem som tycker det är mysigast, ja det är nog hugget som stucket.

Ha en God fortsättning.

//Anna


GOD JUL!

Vill önska Er alla därute en riktigt GOD JUL!

Här på Nätered kommer Keneth, Felix, Melvin & Adelina vid lunchtid och Ida när hon slutar jobba vid 3 tiden. Då vankas julbord med dopp i grytan. Axel & Louise kommer lite senare, lagom til Tomten.

Jag är olycklig över att jag inte har kvar min adress bok med alla mail adresser. Så alla ni där ute som inte fått någon Julhälsning eller som jag inte har mailat med dom senaste veckorna. Skicka mig ett mail så jag får in er i adressboken igen.

Ica har redan träffat Tomten, han kom och hälsade på för att veta vägen........


Ha en riktigt skön och trevlig Jul Helg.

Anna & Owe

Lite gäster har varit och hälsat på.

Liselotte, Enzo & Zäta var här och hälsade på i veckan. Enzo har börjat få otroligt märklig färg & han har "tan" tecken på öronen....... Vad månde bliva?
Enzo kollar vad det blir för mat.......

Ica, Zäta & Enzo

Kolla vilken märklig färg han har på nacken och skuldrorna.


Tack Liselotte för den fantastiska chokladen och den underbara blomgruppen som kom idag!

Igår fredag var Barbro & Ingemar Lundh på besök och hade med sig sina 2 Aussies. Texas som är pappa till min Fritto, som tyvärr är borta och Cross som kommer från Windedos kennel. Texas är 13 år nu och fortfarande jätte pigg och härlig.
Texas, Cross & Ica


Ha en trevlig fredag kväll.

//Anna

Dramatik på Nätered

Hade tänkt ha en dag för att försöka få fason på dator, göra utsklick till dommarna i distriktet & ta tag i saker som ligger efter pga datorstrulet. Men........ en ko hade fastnat med foten i ett "fä rist" och det har vi hjälpt till med nästan hela dagen. Owe har använt skärbrännare för att ev skurit isär järnvägsrälsen som det var gjort av, men inget funkade. Till slut lyckades vi med trkatorns hjälp dra loss kossan. Tyvärr gick hon inte att rädda eftersom hon brutit nedersta leden i benet.







När man upplever sådana här saker så kan man ju tycka att det är ett litete besvär att öppna och stänga en grind......

//Anna

Nu kommer lite bilder

Nu äntligen ska det komma lite bilder från Kennelträffen 6 december. Fick tillbaks datorn igår och har nu suttit nästan hela dagen för att få fason på alltihop....... Kan fortfarande inte maila, hittar inte program, kan inte instalera skrivaren o.s.v. o.s.v.

Nåväl vi försöker lägga in några bilder nu i alla fall.

Josse & Caddy gör några första övninga med target & klicker

Var det så här?

Du kunde väl sagt på en gång vad jag skulle göra....... för att få en Frolic.

Elin & Roys

Oxy spanar in om det finns nåt bra bus påG någon stans......

Inte? OK då får jag väl också trampa på den där mattan & få en godis.....

Nu försöker matte Karin lära mig något tror jag....

OK, jag har fattat......



En katt bland Hermelinerna....?

Om det finns någon kamp?


Vi hade en trevlig dag (och kväll......) och jag är så glad över att Icas avkommor har blivit så bra. Vet att ganska många av er har tänkt en framtida tävlings karriär och den håller vi tummarna för nu inför nästa säsong.

Tack för denna gång
Anna


Inga bilder ännu

Sorry........ fortfarande data problem. Trodde jag skulle få datorn idag men icke sen icke. Lovar sätta in dom så fort jag får datorn åter. Tur att man kan logga in på bloggen från vilken dator som helst och inte är beroende av sin egen.

//Anna

Kennelträff

Ja så har ytterligare en helg passerat och nu med kennelträff. Denna gång med en lite desarmerad skara pga sjukdom mm. Vi var i alla fall 12 personer och ett gäng med hundar som gjorde första övningar med klicker, fikade och pratade hund. En riktigt trevlig lördag, men kall. Jag vill passa på och tacka alla som kom och gjorde träffen så mysig. Flera hade åkt riktigt långt Karin från Sunsvall och Karin från Osby............. Nästa gång vi träffas hoppas jag att det är varmt, soligt och skönt.

Eftersom jag fortfarande har problem med min dator så har jag ingen möjlighet att säta in några kort nu, men jag lovar att det kommer. Ska få tillbaka datorn imorgon, så då får vi hoppas att den äntligen är ok.

Anna

RSS 2.0