SM i Falkenberg

Ja så har då SM i Bruks och IPO gått av stapeln = sommaren är slut....... Ett jätte bra arrangerat SM och vad jag har hört har ingen varit missnöjd.

Vi åkte till Falkenberg redan i torsdags och kom hem igår kväll, då var vi ganska "möra" kan jag säga. Vädret har varit si så där. Torsdagen gick an, fredagen regnade det till och från och på natten kom ett fruktansvärt åskväder. Regn som himmelen var öppen, åska och orkanvindar. Tack & lov hade vi rullat in markisen annars hade den nog blåst all värdens väg. Lördag och söndag var det växlande men det har blåst "hin håle" själv. Annars har allt varit jätte bra.
Bilder hittar ni i Galleriet, som Harriet (tack!!!!!) har fixat åt mig.

//Anna

Svamp & en skön kväll vid sjön

I söndags tog vi en sväng i svamp skogen, ganska ok, men dom är svåra att hitta............



Om ni skulle vilja veta vägen till "vår" svampskog, så har ni en ledtråd här........



Ikväll tog vi en sväng ner till sjön, undrar just hur många kvällar vi suttit där. Småprat om dagen som gått, hundar som leker och ett glas rött. Vi har det så fantastiskt underbart.

Återigen en vy över Stråken.


Vänta på mig........


Badar du? Det vågar inte jag........


Jag hoppar lite i vattnet, det är också kul.


Fast lite "läskigt" är det..........


Till helgen bär det av till Falkenberg och SM.
Vi hörs
Anna


Vallning med Maxi

Idag har vi varit och vallat hos Govert och Carina, tillsammans med en herrans massa folk. Små korta svängar i hagen för dom flesta som bara var där för att se vad vallning är.

Ica har inte träffat får på.....? jag vet inte, men det är iaf över ett år sedan sist. Gick väl så där, lite het om man säger så.



Sedan var det då Maxis tur..... vi tog inga får, är man 10 veckor så är ankorna mer än tillräckliga.





Jag sa ju att ni skulle flytta på er! Snart blir jag riktigt arg...........


Ica visar alla tecken på dräktighet. Äter kopiöst, alltid hungrig, tar sig friheter som hon aldrig gör i vanliga fall.

Nu vankas det surströmming, hörs snart igen.

//Anna


Parning

Ja så har det då blivit parning mellan Ica och Triss (Windedos Sky High). Vi kom ner till Oscarström lördag lunch och gjorde ett försök som inte ville sig riktigt. Gjorde ett nytt försök på kvällen och då funkade det. Sov sedan gott på natten utanför Oscarströms Brukshundklubb. Maxi skötte sig jätte bra, hon är så duktig den lilla "pluttan". Frimodig, nyfiken och framför allt inte "pipig". M.a.o. hon artar sig riktigt bra.
På söndagen tog vi en sväng till Ullared och handlade på oss lite sånt där som är billigt och bra att ha hemma och efteråt blev det parning igen. Nu hann vi knappt ur bilen innan det sa smack och dom satt ihop.
Tillbaks till klubben och hämta vagnen för att dra österut och åka hem. Susanne, en presumtiv valpköpare och tränings kamrat med Winette var på klubben så vi fick träffa hennes Aussie hane och prata lite.
Även om helgen inte varit särskilt ansträngande sov vi gott inatt.

Dom lyckliga tu........


Förspel?


Tycker om dig.........


Dom satt ihop nästan 30 minuter.


Winette & Maxi


Maxi


//Anna

Maxis första dygn på Nätered

Lite om helgen som varit.

Fredag kväll kom Theres och Rasmus, det var Rasmus första långresa med nytaget körkort. Vi hade en trevlig kväll, gick och la oss ganska tidigt eftersom dom skulle åka till Liseberg på lördagen ocfh vi skulle ut en sväng i båten och sedan hämta Maxi.

Lördag morgon åt vi frukost på altanen och skiljdeds åt vid 09.00 tiden. Vi tog en långtur på Stråken innan det var dax......

Lill"snurpan" skötte sig exemplariskt, sov i bilen hela vägen hem. När vi så kom till Nätered var hon pigg och nyfiken. Ica blev genast stora idolen. Theres och Rasmus kom hem sent och vi gick till sängs ganska omgående. Maxi sov hela natten vid min säng och väckte mig 05.00 då var det dags för "morgon toalett", hon hade klarat sig hela natten. Duktig flicka!

Idag har det varit fullt hus, men ändå ganska lugnt och sansat. Karin, Thea och Wilma kom vid lunch, sedan kom Axel Louise och Louises mamma Anneli. Maxi är otroligt avslappnad och brys sig inte så mycket. Leker, äter och sover, men det har hänt en del. Första badet bl.a. Här kommer lite kort.

Theres och Rasmus har tagit ett förmiddags dopp.


Owe ser till att båten är klar för avfärd.


Järnvägsbron & promenadbron över Stråken.


Margareteholm från sjösidan.


Vad är detta?


Det är ganska kul här.........


Oj.... man blev blöt också......


Jag "skiter" i den där fjantiga ungen och badar istället, tänkte nog Ica........


Man blir trött av sjön


Owe & Thea


Axel & Louise


Karin


Annelie


Wilma & Ica


Axel & Maxi


Wilma & Ica


Nog för ikväll, nu är det sista målet, kiss & bajs, sedan sängen.

//Anna

Todays the day...........

Idag hämtar vi lilla Maxi, ska bli så spännande så. Måste försöka komma ihåg den här känslan när mina valpköpare kommer och är lika entusiastiska. Det är faktiskt lite "pirr" i magen.



Innan vi åker ska vi sjösätta båten och ta en liten tur. Sedan förbereda mat till Theres och Rasmus som är här men som tillbringar dagen på Liseberg.

Nedan ser ni baksidan på Ica´s nya pojkvän........ Det blir parning nästa helg och inom kort kommer en djupare presentation på hemsidan.

Windedos Sky High


//Anna

RSS 2.0