GOTT NYTT ÅR!

Vill på detta enkla sätt önska er alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

Anna & Owe

Juldags kväll

Det är tyst i huset........ Nu har alla åkt hem och Pensionat Nätered har stängt för säsongen. Vi har haft en jätte mysig Julafton och Juldag, men nu har alla åkt och det är tyst.

Pelle, Fia, Ksper och Theres kom i torsdags kväll och åkte hem idag. Julafton blev intensiv och rolig. PÅ eftermiddagen kom även Ida, Kenneth och barnen så till Julmaten var vi några stycken.









Efter maten kom tomten som var efterlängtad av alla barn.



Idag kom Axel & Louise och åt lutfisk med oss.



Nu ska vi strax åka till familjen Awes och träffa Caddy som är på besök.

Ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi snart.

//Anna


Fjärde advent

Ja så är det söndag igen efter en minst sagt hektisk helg. Hade tänkt mig en riktig "jobbar" helg, där allt skulle förberedas inför Julen. Owe skulle åka till Nora med alla Julklappar och jag skulle få en helg för mig själv där ALLT skulle bli klart. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, eller i alla fall inte riktigt som var tänkt. Ida behövde barnvakt eftersom dom inte hade handlat Julklappar och ville åka til Ullared. Så, snäll som man är (!?) så lovade jag ta Adelina och hon kom i fredags kväll. Owe stack som planerat till Nora och så skull jag försöka städa, baka, göra godis, pynta, ställa in Julgran mm. mm. Tror inte jag behöver säga att det inte funkade så bra...... men ganska kul hade vi.

Nu är det söndag eftermiddag och ganska mycket är klart men inte allt som var tänkt. Nu får det bli på kvällarna i veckan istället och i den takt jag klarar. Owe kom hem tidigt eftersom det är ett jäkla oväder och säkert har kommit ytterligare ca 3 dm snö (& mer ska komma). Så här såg det ut när han drog igång snö slungan.



och så här mycket har kommit på sen natten/morgonen innan jag skottade undan så hundarna kunde gå ut.



Snacka om "vargavinter", nu ska jag åka iväg och lämna en liten jul gåva till goda vänner och sen är det kvällen.

Hörs snart
Anna

RSS 2.0