Uppdatering

Dags för en liten uppdatering igen. Tiden går så oerhört fort och ibland vet man inte riktigt vad det är som händer.

Sist jag skrev något väntade lägre spår i Gisslaved. Daisy gjorde en helt fantastisk tävling och var helt överlägsen i spåret. Duktiga lilla hund. Av 15 ekipage var det bara vi och 2 ekipage till som hade alla pinnar med sig hem. Fattades lite på lydnaden för uppflyttning, men vad gör det. Jag har en riktigt, riktigt duktig liten spårhund och åkte hem med en riktigt ”go” känsla i magen. Vallningen fungerar också riktigt bra vilket såklart gör att relationen är riktigt stark och bra.

Helgen efter kom Karin och Peter. Från början var det tänkt att jag skulle döma Elit spår på Tomten både lördag och söndag men det funkade inte. Ingrid och Sani kom med bägge dagarna vilket innebar att jag fick fixa ersättare. Kunde dock ställa upp som spårmottagare så lite nytta gjorde jag åt min nya klubb. Karin tävlade appell spår i Skövde på söndagen med ett mycket bra resultat och uppflyttning.

Sen var det Nationaldag och den firade jag Felix, Melvin och Adelina på Bredablick i Falköping. Ja fira och fira………. Adelinas STORA idol var där och spelade. Ja spela och spela………… bandspelare en mikrofon, förinspelad musik och sång. Ja, ja dom fick se Sean Banan i full aktion och det var väl trevligt. Eller trevligt och trevligt……… barnen var nöjda i alla fall och det var ju för deras skull.











Helgen som varit har bestått av fårflytt, vedstapling och en trevlig lördagkväll i goda vänners lag.





Bara att konstatera att kroppen inte riktigt fixar det här med kroppsarbete på det sätt jag vill längre.







Efter två dagar med vedstapling så gick det inte längre och just nu (dagen efter) är jag smidig som ett kylskåp och det går åt lite ”piller” om man säger så. Ska till Reumatologen om en vecka och vi får hoppas det gått över till dess. Vet att tanken på att ge mig cellgifter i sprutform har funnits och det vill jag INTE. Har ju ätit i tablett form under snart 5 år och tycker det fungerar bra, bortsett då ifrån att jag inte kan jobba fysiskt riktigt som jag vill.

Dagarna fram till jag slutar på Dolphin 14 juli består i att söka jobb, kurser på TRR mm. mm. det är ett heltidsjobb att söka jobb. Just nu är det ju dessutom inte mycket att söka så lite pirr i magen är det vad som kommer att hända i höst. Hela säljavdelningen läggs ner och säljarbetet kommer skötas från England med visst stöd av VD här i Falköping. Mina kollegor som också har fått gå har jobbat mellan 15 och 20 år på företaget så det är inte bara mig det är tufft och pirrigt för.

Helgen som kommer vankas det Lydnads SM och vi åker till Borlänge för en liten lång weekend tillsammans med Berit & Stig Björk. Goaste grannarna sköter ankor och ällingar åt oss.

 

Hörs snart

Anna


RSS 2.0