GRATTIS Elin & Roys!

Som idag har tävlat Lkl1 med fantastiskt bra 186 poäng och en tredje plats på tävlingen.

Så här glad var Elin även idag. Kortet är taget vid sjön efter via hade varit och ridit Islans häst i maj.


Lilla goa duktiga Roys, kortet är taget på Öland förra sommaren.


Ni var jätte duktiga idag.
//Anna & Owe

Rolig helg

I helgen har det varit full fart (som vanligt). Unghundskuppen på Tunarp med många bra hundar och trevligt arrangemang.

Mosse Magnusson (men vilken hund???)






Sedan var Svenska Landslaget i Lydnad på klubben och hade träningsläger. Helt otroligt roligt att titta på deras träning, samtidigt som jag bara kan konstatera att "dit kommer jag aldrig.......". Skulle aldrig fixa att vara inne och "rodda" i alla små detaljer på det sättet. Jag är fylld av beundran över hur alla jobbar med sina hundar. 6 oktober bär det av för dom till Slovenien och VM, vi håller alla tummar vi har & några till.
En speciell tumme naturligtvis för Diana och Zack, Mullsjös eget Fomel 1 team.

Hörs snart igen.
Anna

PRESS STOP!!!!!

Nyss hemkommen från veterinären och ultraljud. Det finns valpar, minst 4. Så har det varit varje gång och det har blivit 6 st så nu är det bara att vänta och se.

Planerad födsel 18 oktober innebärandes att det blir valpleverans strax före Jul.





Håll tummarna att allt går bra.

//Anna

Nu var det ett tag sedan.


Känns som om det var länge sedan jag skrev. Förra helgen var en fartfylld helg, minst sagt....... Sven Einar Holmsten kom på torsdag kvällen med Maggie & Lexa. Svens Einar var reserv till Lkl spår som vi hade på lördagen och han chansade på att komma hit ifall någon inte skulle dyka upp. På söndagen skulle han ställa Maggie på ras specialen i Alvesta så Mullsjö var en bra "mellan landning".



Fredagen jobb + handling till alla aktiviteter. Upp tidigt på lördagen, jag dömma, Sven Einar tävla och Owe i köket. Det blev en start för Sven Einar och Maggie men tyvärr var lydnaden för dålig för uppflyttning så han bröt. Senare på eftermiddagen kom Liselotte, Hans, Enzo och Zäta.
Vi hade ett par trevliga timmar i skogen med spår till samtliga hundar, inklusive Maxi. Sedan hem för att fixa lite mat och som vanligt blev det ganska sent vid köksbordet.

Söndag morgon upp tidigt igen för att vinka av Sven Einar, sedan hann jag faktiskt göra lite nytta innan resten av folket vaknade, bl.a stryka undan en stor tvätt. När vi hade ätit frukost åkte Liselotte, Hans och Owe ut för att lägga spår och jag åkte till klubben för att fixa mat åt ett 20 tal hundförare som gjorde sitt slutprov. DÄR flippade min söndag ur...... Dom skulle ha mat ca kl 12.00 kom kl 13.00 och åt 13.45...... hur kul var det på en skala när vi skulle ha gått hundarnas spår. Lätt irriterad kan man säga att jag var utan att överdriva. Nåväl jag fick inte gå med på några spår och det hade "strulat" lite så det får bli en ny spårhelg ganska snart.

Maxi och Enzo fann varandra och hade kul tillsammans.







Vi var ganska slut efter helgen och njöt dessto mer på tisdagkvällen när det var en såm där "go" kväll vid sjön. Snacka om att man samlar kraft när man bara njuter av tystnaden ser hundarna fara runt. Ja..... sanning med modifikation, Ica far inte runt så mycket längre. Hon är duktigt stor nu, kan inte hålla mig så jag har bokat tid för ultraljud på tisdag.

Kolla Maxis nya "stuk" på öra.......







Hörs igen på tisdag efter ultraljudet.
//Anna

RSS 2.0