vartofta-Åsaka Korrarp 1

nu bor vi i våre EGET hus. Första natten sovs inatt och det funkade alldeles utmärkt......... Hade nog kunnat sova på en motorväg för lite trötta är vi, Jag har semester några dagar nästa vecka och det känns skönt att ha lite tid på sig att komma iordning.

Igår gick det sista från Bjurbäck och Axel med svåger Johnny kom och hjälpte oss. Jag var först på plats och när jag klev ur bilen så var det något som lät. Efter lite letande tittade jag uppåt och det satt en "sprilans" ny flagga i vår flaggstång.





Välkomnst present av närmsta grannarna. Gissa om jag blev glad.



Owe sätter upp TV´n ivrigt påhejjad av Olga.



Nu är det söndag kväll och vi har hjunnit med otroligt mycket. För några timmar sedan knackade det på dörren och utanför stog grannen rätt över vägen med en blomma och önskade oss välkomna.



Får nog bli en "degar" stund framför TV´n och sedan tidigt i säng.

Hörs snart igen.

//Anna


Med skammens rodnad........

Har ju fullständigt glömt bort att skriva att Daisy har blivit uppflyttad appell spår. Vi körde på Tidaholms BK 28 augusti.

Spår               10,0     10,0
Budföring          7,0       7,0Här "klantade" jag mig rejält Daisy skötte sig utmärkt
Linförighet         7,5      8,5
Framförgående   7,0      7,0 Tränades in på 2 dgr
Läggande          8,5      9,0
Inkallning          10,0    10,0
Apportering        8,5      8,5
Hopp                 0         0  Avstod

Totalt 251,5 poäng, hoppet är kofecient 4 så det var lite surt att inte ha det men det gick ju bra ändå. Är jätte nöjd med Daisy hon höll ihop fint och skötte sig exemplariskt.

Fick just ett mail från Elin där hon berättade att Roys fått ytterligare en "pinne" i AG klass och nu är uppflyttad till tvåan.

Undrar om jag glömt något mer?

//Anna

Lite nyheter

Så har det äntligen hänt, vi har hittat vårt drömboende. Har köpt ett hus i Vartofta Åsaka, Korrarp blir vår nya adress. 15 km till jobbet, fint hus, fint stall, Owe kan få sin verkstad/smedja, hundarna kan vara ute utan att någon behöver störas, trevliga grannar så det kan inte bli bättre. Vi har redan börjat flytta in men räknar med att bo permanent från 1 oktober.

Årets höjdpunkt SM i Bruks och IPO har också gått av stapeln. I år på High Chaparal, vi fick en liten min semester. Trevlig miljö o.s.v. men lite ostrukturerat. Eftersom vi i Skaraborg ska arrangera SM nästa år var vi ett ganska stort gäng som var där för att kolla. Kan vara svårt att få till invigningen lika "maffigt"





Däremot är jag övertygad om att tävlingarna blir bättre både för hundarna, dom tävlande och för publiken. Arbetet pågår för fullt....... och ibland går det åt ett glas vin eller två.



Troja har fått sitt röntgen resultat och det var perfekt A på höfterna & inget på armbågarna, underbart!

Leasy har gjort sitt MH med mycket bra resultat. Michelle var så glad eftersom beskrivaren var förvånad över en så bra hund, fast det var en Aussie.........

Hörs igen, även om det kommer ta ett tag till nästa gång.

//Anna


RSS 2.0