Andra dagen på fotokursen

Intensivt....... men nu börjar jag få litye kläm på hur man gör. Har iaf tagit några bar foton.









Nu fattas "bara" massor av träning. Fler kort i galleriet.

//Anna

Lördag kväll

Vilken rolig dag! Har varit i Göteborg hela dagen på fotokurs, wow. Äntligen har jag fattat vad jag tidigare gjort för fel....... Ska ner igen imorgon och det är verkligen jätte kul.

Några exempel på dagens foto.











Ett litet axplock......... Återkommer med mer.

Åså vann ju HV idag. Grattis!

Hörs snart igen.

//Anna

Äntligen!

Nu är det förhoppningsvis, peppar, peppar & allt det där slut på mina mail problem. Förra helgen fick jag bara nog av allt dator trassel. Så..... in till stora staden och inhandlade ny dator. Någon som tror att problemen därvid var lösta? Nej naturligtvis inte. Axel var snäll och hjälpte mig med grundinställningar, installationer och allt annat, men....... mailproblemen fortsatte. Om nu Gud är god o.s.v. så funkar det nu efter en veckas svordommar.

Förra helgen hade vi besök av Gunsan, Thommy och Epson. Vilken liten goding, ja liten & liten. VÄLDIGT mycket större än Daisy men inte på något sätt opropotionerlig.

Epson




Daisy & Epson


Helgen som kommer nu ska jag till Göteborg och gå kurs. Ska äntligen lära mig kameran och även om jag aldrig kommer kunna ta foton ens i närheten av det som Harriet tar så "kanske" det är slut på Autoläge nu......

Trevlig helg på er.
Anna



Ica & Voys valpar GRATTIS på 2 års dagen

Idag grattar vi bilkullen som fyller 2 år.



I bilkullen har jag nu fått hem Getz och ska omplacera honom. Getz (Drutten) är ingen problemhund på något sätt utan en synnerligen enkel och okomplicerad hund. Johanna och Peter väntar barn och Johanna känner att hon inte orkar vara aktiv med 2 hundar, tidigare i familjen finns en schäfer tik som tävlas. Getz är grundtränad i sök, lydnad och agility. Mer info kommer på hemsidan.

Ha en skön söndag, själv ska jag till skogen och spåra med hundarna.
//Anna

Annandag Påsk

Idag har det varit lydnadstävling på klubben och Johnson´s första officiella lydnads start. GRATTIS! Elin & Johnson till 1:a pris i Lkl 1. Lite småmissar och en nolla men det räckte iaf till ett förstapris.





Ha en skön vecka.

//Anna

Påskdagen

Jösses vilken Påskdag det blev. Ida och Keneth behövde barnvakt så Felix, Melvin & Adelina har varit här idag. Vi började med en liten tur till affären för att handla korv & korvbröd. Grillning vid sjön var planen. Snålblåst, men skam den som ger sig. När vi väl kommit ner till sjön och tänt grillen hände det som inte fick hända....... Daisy ger sig ut på isen som naturligtvis brast. Ja ni kan ju tänka er själva liten hund (valp) som i förtvivlan försöka komma tillbaka upp på isen och den bara spricker mer och mer. Nåväl tur i oturen att det är långgrunt...... Owe i med lågskor och snickarbrallor. Årets första bad, iaf till knäna och kallt var det.  Nåväl korvgrillning blev det till slut och en liten koll på alla kalvar. När dom väl åkte hem vid halvsju tiden var vi ganska "möra". Imorgon dömmer jag lydnad på MBK och Johnson gör debut i Lkl 1 officiellt.

Av någon anledning blev det stövlar på..........






Nybadad......














Kvigorna hade gärna kommit ut i lite större hage för att rasa runt.


Hörs snart igen.
Anna

Påskafton

Uj, uj, uj vilken slapp skön dag.

Igår var Ida, Keneth, barnen, Axel, Louise, Pelle & Fia här och åt Påsk mat. Huset fullt med andra ord.



När alla åkt hem (utom Pelle & Fia) så somnade jag som en stock på soffan. Har åkt på bältros igen och är inte pigg så det stör.

Idag for Pelle och Fia hem till Nora igen efter att ha tagit vägen om Gällstad för att shoppa loss lite.

Owe och jag tog en lite skogspromenad med hundarna.







Efter att ha tagit nästan 100 kort i skogen och inte fått många som var ok har jag bestämt mig för att gå en foto kurs. Har just anmält mig till en helgkurs i Göteborg 24 april. Fick bekräftelse för en liten stund sedan.

Imorgon kommer barnbarnen och då får det väl bli några rader igen.

Ha en fortsatt bra helg.

Anna

GLAD PÅSK!

Vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!

Är det våren som är här nu?







//Anna

RSS 2.0