Nu är helgerna över.

Ja så var Jul och Nyårshelgerna slut för den här gången. Jag gillar ju helgerna men i år har det varit tufft. När Ida, Axel & Louise åkte hem på Juldagen "däckade" jag. Feber, hosta, halsont som fortfarande inte gett sig efter 12 dgr. Owe är också dålig i samma elände. Vi skulle haft gäster Nyårsafton, tur i oturen så hade dom inte möjlighet att komma och vi hade inte haft möjlighet att ta emot dom. Nu är det vardag igen på måndag och det är inte utan att det ska bli skönt med vanliga arbetsveckor.
 
Tänk så otroligt privilegierad jag är som har ett jobb som jag längtar till. Att det skulle bli så här bra vågade jag inte ens tänka mig i början av 2012. Under våren är det så mycket som händer och vi kommer att ha en kampanj som heter duga. Åhhhhh vad kul det ska bli. Alltihop startar stort på BETT mässan i London i slutet av januari. Jag och kollegan Oscar åker och vi kommer att jobba i Dolphins monter, ser fram mot detta som en barnunge. Så kul det kommer att bli.
 
Samlade ihop spillrorna av mig och tog Voys och Daisy på en promenad för att titta på dom tilltänkta får markerna nu på förmiddagen. Snorhalt, dimmigt och när solen tittade igenom helt underbart.
 
 
 
 
 
Voys ser ut som en spökhund när han dyker upp ur dimman.
 
 
Ni som tänkt vara med på lägret i maj, vore bra med ett svar från er. Planerar för fullt och jag skulle behöva veta hur många vi blir. Täcker jag inte upp med valpköpare så kommer andra Aussieägare erbjudas plats. Planen är just nu: Brukslydnad, vallning och föreläsning om friskvård mm.
 
Ha ré så hörs vi snart igen.
 
//Anna

RSS 2.0