Grattis Ida på 30 års dagen!

Ja vad säger man, äldsta dottern 30 år idag. Är det då man ska känna hur gammal man har blivit? Mmmmm förmodligen, det känns onekligen lite märkligt. Det var ju bara några år sedan jag fick henne...........
Vi hade lite släkt kalas i Bjurbäcks gamla skola, mysigt ställe där vi firat alla högtidligheter dom sista åren.


Stående Keneths mamma Valve, sittande Idas pappa Anders med fru Maggan.






Blomma som Ida fick av pappa & Maggan


En lite allvarlig Adelina.

Ha ré
Anna

Trevlig helg

Vill bara önska er alla en trevlig helg. Här går allt i sin vanliga lunk. Influensan vill inte riktigt släppa sitt grepp, men det går väl över så småningom.

Önskar er alla där ute en trevlig helg
Anna

Livet börjar sakta återvända

Har idag varit utanför dörren första gången sedan i söndags, lite småskakit. En tur till AF & affären, lite lunch, sedan sov jag gott ett par timmar. Känner mig i alla fall ganska mycket bättre. Nu är det Owe som ligger istället och det hade väl varit konstigt om han hade klarat sig. Den det verkligen är synd om är Ica, som är van att det händer något och att åtminstonne få en ordentlig promenad om dagen. Men hon är ju en Aussie.......... med andra ord sysselsätter hon sig själv. Just nu är det Johnsons gris som är favoriten och den bärs upp & ner & ja den låter som en gris också.





Ha en "go" helg
Anna

Influensa........

Hej på Er!

Nej jag har inte försvunnit från jordens yta, men ligger nedbäddad sedan i söndags. Värk i kroppen, ont i halsen, snuvig, febrig & allt som hör en ordentlig influensa till.

Så vi hörs igen när jag kommer på benen.

//Anna

Brrrrrrr

Usch, vilket gräsligt väder 0 gradigt och halv storm.............

En liten tur till Habo och lite agillity träning är allt som blivit gjort idag. det är faktiskt ganska kul med agillity och Ica är med på noterna.

Owe inför start......


Över balansen med matte.


Gungbrädan var lite läskig, första gången......


Royse den lilla "skruttan" är riktigt duktig på "slalomet".......


& sen, bäst av allt GODIS!!!!!!


Hörs igen.
//Anna

7 januari

Efter att ha varit på TRR (som var en mycket positiv upplevelse) bar det av hemmåt. Gott humör, fantastiskt väder, fin is, så bestämde vi oss för en lååååång promenad på isen. Sagt & gjort ut med spark, packa ryggsäck, en signal till Anders som gärna följde med & sen bar det av. Det är svårt att förmedla hur det var, men ni får kolla korten så kanske ni förstår lite.

Owe på sparken

kaffet kokas.....

Klart

Lilla Fia

Gott med korv?

Mmmm sa Royse, jag har en egen pinne.......

Fia


Slut för idag.......

//Anna

Trettondagen

Ja så var då helgerna över och det är tyst i huset. Mats, Maria och lilla Elina åkte hem igen efter att ha varit här några dagar. Det är så mysigt när man har möjlighet att umgås lite längre tid och man lär känna dom där småttingarna lite mer. Elina har haft fullt schå med att mata Ica, se till att hon har det bra och att plocka fram och tillbaka med hundmat som skulle ligga på "silver" fat..

Dags för Icas kvällsmat.

Kolla vilken stor tjur.......

Kossorna är också ganska stora.

Lite småkyligt.....

Byfånen på Nätered? Nej det är bara Owe som kollar att sparken funkar, så vi kan ta en tur på isen imorgon.


Imorgon börjar mitt jobbsökande på allvar och jag ska träffa trygghetsrådet imorgon förmiddag. Det ska bli skönt att kunna aktivera sig ordentligt och att inte livet står på "vänt" längre.

Ha ré
Anna

3 januari

Återigen en skön vinterdag. Idag väcktes vi av Ingrid som skulle ut och träna men kom lite tidigt. Så det blev lite "skitprat i köket" innan hon och Sani drog vidare.

Mor & son på köksgolvet. Sani ser nästan svart ut, men han är mörkt, mörkt röd. Helt underbar i färgen och förövrigt en kopia av sin pappa Fritto.


Senare på förmiddagen en härlig promenad genom Ryfors gammelskog, till "Pinna bron". Elin, Anders & alla hundarna var också med.



Pinna bron






Ryfors Slott, sett från skogen.


Hörs snart igen.
//Anna

Gott Nytt År på er alla

Ja så har det då blivit 2009, nytt år och nya möjligheter.

Jag har för första gången i mitt liv varit på arbetsförmedlingen idag, även det en erfarenhet. Just nu känns det skönt att helgerna snart är över så att jag kan aktivera mig i mitt jobbsökande. Har lite på gång och ganska många "bollar" i luften, så vi får se vad som händer. Tålamod är väl inte det jag är mest känd för, om man säger så......... och att livet på något sätt ligger på "vänt" är inte riktigt min grej.

En långpromenad på sjön var inte fel i eftermiddags. Spegelblank is, 7 grader kallt, strålande sol och två mycket fundersamma hundar. Johnson la sig ner på isen vid ett par tillfällen och bara "glodde" ner i sjön. Mysko det här tänkte han nog.

Springa..... ja det gick bra innan det blev som Bambi på hal is.

Kolla!!!!!! Det knakar och ser jätte konstigt ut.

Owe kollar av isen, eller är det hundarna?



Visst är det "grannt".

Nätered från sjö sidan.


Ha ré tills vi hörs igen.

//Anna

RSS 2.0