Resumé från sommaren

Hujeda mig vilken otroligt flitig ”bloggare” jag är. Inget skrivet sedan maj och nu är det alldeles strax augusti. Nåväl nu kommer in liten, liten uppdatering om vad som hänt i sommar.

 

Normalt sett brukar jag lägga fler bilder i galleriet på hemsidan. Något har hänt där och jag får ta lite fler bilder här istället tills det är åtgärdat.

 

Vi börjar i juni

Som vanligt mycket hund och då i första hand vallning. Första helgen i juni var vi hos Peter Bengtsson i Skåne på kurs och andra helgen var det en endagars kurs på Klämmestorp.

 

 
Vad hände? "Pingla"....... Ewa Andersson & Pingla i action.
 
 
 
 

 
En lite trevlig familje sammankomst blev det också eftersom Louise blev klar med sin utbildning och nu kan titulera sig socionom.
 
Ida och Louise i samspråk.
 
 
Axels svärmor Annelie
 
 
Nyutexaminerad socionom
 
 
Midsommarhelgen hade vi planerat länge. Alla barn och barnbarn var bjudna till oss, vi hade lånat Klämmestorps flygel för att alla skulle få plats. En jätte mysig helg med många skratt och trevlig samvaro. Tyvärr skadade sig Felix rejält och fick tillbringa 2 nätter på sjukhus och ett opererat knä. Hela sommaren i gips, stackars kille. Om alla Gudar är med oss så plockas gipset bort idag (30 juli) och vi får hoppas att rehabiliteringen inte blir för smärtsam och jobbig.
 
 
Felix innan sjukhusbesöket.
 
 
Arvid
 
 
Elina
 
 
Ida, Melvin och Adelina
 
 
Grillmästarn.................
 
 
Maria
 
 
Theres
 
 
Ann-Sofie, Casper & Mats
 
 
Pelle, som ska bli farfar........ innebärande att då blir ju Owe gammel farfar.........
 
 
Axel
 
 
 
Ja så var ni ju ett "gäng" som höll er undan kameran, vänta bara...... jag tar er på bild vid nästa tillfälle.
 

1 juli började jag så min semester, ja semester & semester. Första veckan fick vi klart veden så nu klarar vi oss minst ett och ett halvt år. Jätte skönt att veta att det är klart. Lite stapling kvar annars helt färdigt. Andra veckan hjälpte vi bl.a. en kamrat med staket runt hennes tomt. Hundarna kan nu springa lösa och även dom njuta av att vara på landet. Lite lek i köket funkar också.

 

 
Tredje semesterveckan tillbringades i Tyskland tillsammans med Evy och Håkan.
 
 
 
 
Så vips var det bara en vecka kvar, och vilken vecka det blev (dock utan kamera). Camp Skagern http://www.skagerncamping.se/ smultronstället på jorden. Vi hade en underbar vecka med bad, bad och åter bad. Bara att få ta med sig schampo på morgonen gå ner och ta ett morgon dopp i sjön. För mig är det livskvalitet. Över 20 grader i vattnet varje dag, strålande sol, trevligt umgänge och en riktigt avslappnad tillvaro. Axel kom ett par nätter vilket också var jätte kul, inte varje dag man får umgås med sonen i en riktigt avslappnad miljö.

 

Nu är vardagen här och jag har börjat jobba igen. Ska jag vara ärlig så hade jag gärna varit ledig ett tag till, men med ett jobb som jag trivs med och tycker är kul så är det ändå inte så tungt.

 

Ha en fortsatt trevlig sommar alla så hörs vi igen.

 

Anna

 


RSS 2.0