Bilträning

Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Nu är valparna 7 veckor och ska levereras nästa helg. Före det har vi en hektisk vecka framför oss. Veterinär besiktning, valptest, besök av farmor Paula, Agria kommer med valppresent till dom nya ägarna. Ja hej å hå vad det går..................
 
Valparna har nu flyttat ut i större hage (min vallhage till ankorna) dessutom kan dom gå ut och in i stallet som dom vill. Kul tycker dom med lite utrymme att busa runt i.
 
 
Idag har det hänt mycket (och dagen är inte slut ännu). Först var Berit med systrar och syskonbarn här och vem vet kanske blir det en Uno i Töreboda. Stig, Uno & Göran låter ganska harmoniskt (OBS! detta är ett internt skämt). Vi har åkt bil och sedan har det varit jaktprov för stående fågelhundar på gärdena runt omkring oss, så snacka om att valparna har fått skott träning idag.
 
//Anna
 

6 veckor

Herre du milde vad tiden går fort. Kanske inte bästa tiden på året att ha en valpkull när det är som mest hektiskt på jobbet. tack & lov att Owe är hemma annars hade det aldrig gått. Nåväl, valparna växer och frodas. Dom är så otroligt jämna i kullen och det är ingen som "sticker" ut. Möjligtvis har Kaxi och Neli mer kamp i sig, men det är svårt att säga, dom låter mest i alla fall.
 
 
 
Idag har Nelis matte varit på besök och vi passade på att ta en liten skogspromenad upp till torpet.
 
 
 
 
När man varit ute och gått blir man så trött så..............................
 
 
Fler bilder på valparnas egen sida.
 
//Anna

RSS 2.0