Vårt Juli

29 juli är det idag, vart sjutton tog den här månaden vägen? Lite jobb, 10 dagar på Skagern (sjön Skagern), Owes 70 års fest och nu väntar & väntar & väntar vi på valpar.
 
Vi börjar lite vid Skagern.
 
Olgas nye bästis. En av bröderna Gös Stig.
 
 
Vad är snyggast? Berit eller bakgrunden........
 

Å möe goer mat har vi ätit.
 
 
Den andre av bröderna Gös, denne heter Göran.
 
 
Så var det dags för 70 års kalas. Här är lilla Molly som har en tröja med texten "Min gammal farfar är coolast"
 
 
Hjälp vid grillen i ösregn av Axel, Anders och Lars Erik
 
 
 
En trevlig kväll med många skratt. Ett varmt tack till er alla!
 
Sedan på lördag natt började Leasy häscha, bädda, bli orolig o.s.v. så jag var övertygad om att det var valpning på G. Jätte glada var vi för att Michelle som varit på kennelläger hann fram i tid, men.............
 
 
idag är det tisdag och fortfarande inga valpar. Så........... vi väntar & väntar & väntar.
 
Hoppas ni kan läsa mer i morgon bitti och att det då kommit en hel lite hög sötnosar. Temat på kullen är föresten ändrat, det blir "Siffer kullen" valparna döps efter turordning som dom kommer ut. Sedan om siffran är på Svenska, Engelska, Franska, Albanska eller vilket språk som det nu blir så tror vi att det kan bli ganska kul.
 
Hörs snart.
//Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stor om magen.........

Nu börjar dräktigheten synas rejält på magen.
 
 
matte Michelle kom igår för att krama lite på Leasy och lyssna.
 
 
 
 
Vi har det oförskämt bra. Goda kamrater, varmt i vattnet och avslappnande dagar. Ridning (en dag hos X et Anders), bad sola och promenader.
 
 
 
 
 
Utsikten från förtältet!
 
//Anna
 
 
 
 

Semester

Sitter i förtältet och hör regnet smattra, underbart. Så avkopplande och rofyllt.
 
 
Bokade den här platsen redan förra året och vi ångrar oss inte en minut. På samma camping har Berit och Stig Björk säsongsplats (och båtplats) och det fiskas mycket. När vi kom i fredags fick vi en "drös" med stora abborrar. Så många att vi åt oss mätta på enbart fisk. I morse var dom ute igen och vi fick dessa som nu ligger fileade i frysen.
 
 
Igår var det barndop i Nora och Owes barnbarnsbarn döptes. Christian (Owes barnbarn) blev i vinteras pappa till lilla Molly, söt som en liten karamell.
 
 
 
 
Leasy är ju så klart med oss och växer så det "knakar", vi får hoppas att det är ett gäng bebisar i magen.
 
 
//Anna
 
 
 
 
 
 

Länge sedan

Frågan är om jag ska ha en blogg? Har så goda ambitioner om att uppdatera ofta, men inte sjutton blir det av. Nåväl jag får väl som vanligt göra en snabb, snabb sammanfattning om vad som hänt sedan sist.

Efter begravningen av mamma så är det ju alltid massor av praktiska saker som ska ordnas. Nu kommer jag vara änn mer noga att allt är uppordnat här hemma.......

Så efter allt som varit under våren var det otroligt roligt att åka till Holland. Vi bodde tillsammans med Govert och Carina Ström i en riktigt trevlig stuga. Grannstugan hyrdes av Lena Stangvik och Ingrid Wigur.

 
 
 

Tävlingarna hölls hemma hos Bjintze Jager och Anneke de Jong på JJ Ranch, ett fantastiskt ställe med mycket väl fungerande banor och bra djur. Fåren var "springiga" men uppförde sig hunden rätt så gick det bra. Ankorna fantastiska. Korna svåra.

Hur gick det då? Faktiskt som förväntat, blev uppflyttad till Open på fåren, är kvar i Open på anka och är kvar i Started på kor. Anka hade vi tränat på 2 ggr innan vi åkte och kossor hade hon flyttat på 1 ggr innan. Uppenbart är att vi behöver träna grundövningar och olika djur, olika ställen o.s.v. o.s.v. Daisy är på tok för frågande på mig. Nu har vi en träningsplan och vi har får hemma att träna på. Jag är så glad att vi åkte en fantastisk vecka hade vi med trevligt folk, många roliga möten och Holländska landsbygden blev jag lite småkär i. Fantastiskt!

Nu väntar vi att Leasy ska flytta hem till oss, valprum är iordningsställt i källaren. Nyinköpt säng så att jag kan sova hos valparna första veckan ihop med Leasy. Valparna väntas komma 30 juli. Owe fyller jämt 25 juli och vi har hyrt Klämmestorp för lite festligheter. Fungerar dåligt att ha fest här hemma när nedkomst väntas när som. Ica valpade alltid 4 dagar för tidigt så vem vet, kanske blir trevlig födelsedags present.

Tack för nu, vi hörs förmodligen tätare när valparna kommit.

Anna


RSS 2.0