Julpyssel

Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Först en tripp till Mullsjö och sedan pyssel i köket med kakbak, Julgodis och kreativitet.



Visst är dom söta, måste bara göra fler.





Owe har önskat rotmos & Fläsklägg till middag och det vankas det snart.



Ha en trevli tredje advent.

//Anna

Lovar & lovar & lovar.........

Lovade visst i denna blogg att jag skulle bli flitigare. Man ska inte lova saker som är svårt att hålla.

Här tickar dagarna bara på och det händer inte så mycket, på gott och ont. Vi hade maginfluensa och efter det fick Owe en rejäl förkylning med feber och elände. Dramatiskt! Gubben är gammal och vill inte bli riktigt bra, så vänder det inte i helgen blir det farbror doktor på måndag.

Hundarna lite lagom vinter frustrerade över att inte få jobba och lite rastlösa. Man får ju dåligt samvete så det bara smäller om det när man läser på bloggar och fb om kamrater som tränar & tränar & tränar. Det gör inte jag……. Kolsvart när jag åker på morgonen och kolsvart när jag kommer hem på kvällen. Regn, rusk, skitigt och blött. Hur stor är träningsmotivationen att sätta sig i bilen och dra iväg till en våt kall brukshundsklubb för träning då? Inte stor. På tal om brukshundsklubb så vet jag inte ännu om jag ska byta klubbtillhörighet eller inte. Mullsjö BK är ju liksom ”min” klubb även om det är en ganska bra bit att åka. Har nu tre klubbar inom närmare avstånd. Falbygden i Falköping, Tomten en liten bit utanför Falköping och Tidaholm. Tidaholm har jag i många år varit delbetalande i men det är kanske dags att byta? Ja, ja vi får se. Hjärtat finns i Mullsjö med alla goa kamrater. Kanske ska jag bli delbetalande i en klubb till. Problemet är att det börjar bli lite mycket pengar. Är med i ganska många klubbar. Kanske ska göra en lite sammanställning.
Svenska Australian Shepherdklubben, hedersmedlem.
Mullsjö BK, helbetalande.
Tidaholms BK, delbetalande.
SVAK, helbetalande med tillhörighet Skaraborgs aktiva vallare.
WEWASC, helbetalande.
IKV, helbetalande
Specialklubben för Västgötaspets, helbetalande.

+ att Owe är familjemedlem i en del av klubbarna också. Ska kanske fundera över detta.

Nu i helgen ska ankorna ut och åka. Har lovat att låna ut dom till Skaraborgs aktiva vallare som ska ha klubbmästerskap och behöver ett gäng ankor till, sedan är vi djurvakter åt grannen. Mata får, höns, katter och plocka ägg.


And by the way. Har fixat rådjursklöv och blod så det blir kanske lite spårträning i helgen iaf.

Så nu har jag varit duktig och skrivit några rader. Trevlig helg på er alla.

 

//Anna


RSS 2.0