Jobbar helg

Ujujuj vilken helg. Tyckte det var så himla tråkigt att inte kunna åka på Guldtackan, men nu i efterhand är jag glad att jag fattade det beslut jag gjorde. Vi har verkligen jobbat järnet och resultatet blev kanon bra.

 

Började lördagen med besök i Jönköping. Först torget och handlade rödbetor, höstkrans och lingon.

Sedan IKEA för att inhandla det sista till kontoret. Passade där på att ta en fika med Birgitta & Janne Rantala samt Axel & Louise. På kvällen bjöds det på surströmming hos grannen "Möller", gott, gott.

 

Idag söndag har det varit minst sagt full fart. Iväg med tackorna till Isi & Ann sedan fixa, sy gardiner mm. mm.

Jag är nöjd med mitt "nya" rum.

Du glömmer väl inte lämna ett "tass" avtryck!

//Anna

 


Nytt jobb

Nu är det klart att jag har fått nytt jobb, härligt. Arbetslösheten blev inte så lång, 14 juli till 10 september. Skönt!

Började i måndags på ett företag som heter Inläsningstjänst AB www.inlasningstjanst.se det känns bara så fantastiskt bra. Oscar som blir min närmsta arbetskamrat har jag arbetat mycket tillsammans med bl.a. på läromedelsmässor hela våren. Vi känner varandra väl och jobbar jätte bra ihop, så det här kommer att bli grymt bra. Tyvärr så ställer detta till det lite för mig. Hade ju tänkt renovera kontoret mm. mm. under tiden som jag skulle vara hemma och jag kunde väl inte drömma om att få jobb så snabbt. Nu blev det "panik", när jag var i Stockholm tapetserade Owe som en galning och snart är kontoret helt klart.

 

Är anmäld till tävlingen Guldtackan i helgen men just innan jag satte mig med detta skrev jag och avanmälde mig. Tiden räcker bara inte till. Ganska ovanligt för att vara mig, brukar ju köra på och fortsätta på nätterna om inte tiden räcker till. Är jag på väg att bli vuxen? Nåväl oavsett vilket så mår jag väl och är riktigt ordentligt "taggad" för nytt jobb & nya utmaningar.

 

//Anna


Augusti.......

Inte så flitig "bloggare" om man säger så. Kan i alla falla trösta alla med att jag har haft fullt upp med andra saker, viktiga saker. Vi tar väl en lite resumé av månaden augusti.

Veckorna har varit fyllda av aktiviteter inte minst planering inför SM men lite annat kul har också hunnits med. 11 augusti hade jag lovar döma sök i Trollhättan så vi tog en lite "mini" semester på Trollhättans BK över helgen. 16 augusti var vi nattvakter i kalkbrottet på Tomten inför den stora Queen konserten som vi sedan var och såg lördagen den 18 augusti. Helt magiskt, så fantastiskt bra. Får fortfarande "ståpäls" när jag tänker på den. Tänk er ett stort kalkbrott, massor av folk som sitter på medhavda stolar, "go" stämning, kolsvart, bra musik, fantastiska röster och en otrolig akustik. Önskar att så många fler hade möjlighet att få se denna fantastiska konsert.

Sedan har det varit anställningsintervju i Stockholm, vallning, vallning, vallning, förberedande träffar inför SM med bl.a. generalrepetition av lydnadsprogrammen mm. mm.

Så var det då dags efter över två års förberedelser för den stora SM helgen. Vi flyttade till Axevalla Travbana onsdag den 22 augusti och det drog igång direkt. Planer skulle märkas upp, tält resas, sekretariatet göras klart, högtalar anläggning trimmas in mm. mm. Tack alla inblandade för ett fantastiskt arbete inte minst dom som inte ens hör till distriktet Karin & Peter m.fl. Owe var ansvarig för utställarna under helgen och körde 13 mil med min vespa för att visa alla tillrätta. Mina egna arbetsuppgifter var ganska många, först som speaker vid invigningen, sedan körde jag mini buss på fredag natten till campingen och hämtade folk. Lördag morgon började med att städa efter kamratfesten mm. mm sedan toastmaster på banketten på natten. Söndag morgon städa efter banketten och sedan var jag speaker i spårhundsgruppen resten av dagen. Skulle även varit speaker på prisutdelningen men det fick jag delegera, hårddisken var full. Ja så var det slut, kunde man tro...... Nu var det städ dags, plocka ner och återställa. Owe, jag, Kåre och Mia lämnade Axevalla på måndag kl 15.00 då först var vi klara. Nu har det gått en vecka och livet börjar så sakteliga återvända. Jätte rolig helg men fy sjutton så jobbig. Ska man lära känna folk på riktigt så ska man arrangera ett sådant här evenemang, man lär känna både goda och dåliga sidor hos sina kamrater.

Inmarsch

Spårhundsgruppen

Skyddet

Sökhundsgruppen


Rapporthundsgruppen


Hemvärnetsmusik kår

Vår SM General Pelle "Arn" Karlsson

Jag förebereder vår sångerska som ska sjunga nationalsången


Förhoppningsvis får jag mer foto från helgen men själva hade vi varken tid eller möjlighet att fota mer.

Nu återvänder vardagen och imorgon måndag får jag en liten "hint" om hur anställningsintervjun gick. Återkommer i frågan.

Tack för nu.

//Anna

 


RSS 2.0