Dålig på att blogga........

Fy vilket dåligt samvete jag har som inte har uppdaterat bloggen på så länge. Vill liksom inte riktigt ta mig tid att sitta ner. Ska försöka göra en liten sammanställning av allt som hänt sedan vi flyttade in på Korrarp, där vi för övrigt stortrivs.

Under hösten har jag gått en foto kurs i Falköping. Många år sedan jag gick en kvällskurs och det var riktigt roligt. Har väl inte fotat så där jätte mycket men det känns skapligt bra att kunna hantera och utnyttja möjligheterna i kameran.



Ex. på test bild, taget på Unghundskuppen.


Ny septiktank är nergrävd, så nu är avloppet helt okey vilket känns jätte skönt.

En vall helg har vi också hunnit med. Kvalitets tid för mig och Daisy. Hur det gick? Ja, vad ska jag säga. Till och från skapligt bra, däremellan ”skit”. Efter den helgen har jag köpt 8 löp ankor som vi ska träna på för att få den dagliga träningen. Daglig och daglig förresten, kolsvart när jag åker på morgonen och kolsvart när jag kommer hem. Vi ha i alla fall egna djur nu så möjligheten finns. Vi får helt enkelt satsa på nästa år och se till att träna så mycket det går till våren.






Owe har varit en sväng till Frankrike och Nice. Hjälpte goda vänner att köra ner och tog flyget hem. En veckas ”mini” semester med mysig bilresa och några fina dagar i Nice.









Foto taget från Evy & Håkans balkong.






Uppfödar konferens ordnade jag och Lena Stangvik i Eskilstuna andra helgen i november med god hjälp av Ann Chatrine Edoff och Maria Dahlberg. En lyckad dag som var/är en uppstart till ett ordentligt avelsarbete i SASK. Uppfödarna som var på konferensen fick en hel del ”matnyttigt” med sig hem och vi har bara hört lovord så här långt.

Pysselhelg, ja det har också hunnits med. Karin, Peter, Johanna och Mattias kom helgen som var och då passade vi på att göra Jul klappar bl.a. 4 sorters olika oljor, 4 sorters marmelader, päron konjak, lingon vodka, ja vi hann med en hel del. Skratt, god mat och dryck också så klart. Känns som det gärna får bli en tradition. Owe fick också hjälp att göra en träningshage till mig, en liten ASCA bana för ankor.

Vill nu önska er alla en trevlig advents helg, så ska jag försöka att uppdatera lite oftare.

//Anna


RSS 2.0