Om ni har missat det.........

Nu ÄR det vår. Iaf efter Nätereds mått. Vi har varit vid sjön första gången för i år och första gången för Daisy.

Inte kan man tro att vi ska bada här om ca 2 månader.



Kul tyckte Daisy



Kallt, tyckte husse


Fler bilder hittar du i galleriet.

//Anna

Ny klubbmäsater Habo BK !!!!!

Grattis Elin & Johnson till titeln klubbmästare Lkl 1. Snyggt jobbat!

I Lkl 2 kom Elin & Roys på tredje plats.

Grattis!

Anna & Owe

Så har vi gått andra spåret

Efter en riktig "skit dag" bestämde jag mig för att göra något kul. Det fick bli Daisys andra spår i livet (planerat alltså och med sele & spårlina). Idag var det full fokus i spåret och hon hade det en liten stund innan "påsläpp". Hade lagt ett "bjudspår" och den lilla duktiga tjejen t.o.m. riktningsbestämde.









På vägen hem var det en nöjd matte.



Och en nyfiken tjur som satt på första parkett.



Hörs snart igen
Anna

Daisy´s första spår

Nu måste det väl ändå vara vår.......... När jag kom hem ikväll la jag ut ett litet "baby" spår till Daisy. Lite fundersam var hon men löste det ganska skapligt. Att det fanns leksak och godis (kattmat) i skogen hade hon ingen "aning" om. När hon väl kom underfund med vad som skulle hittas så ville hon gärna spåra mer. Bådar gott inför framtiden. Får nog bli ett imorgon också.









Ha en trevlig helg.
//Anna

Nu är även denna helg snart slut

Igår hade vi en skön "slapp" dag. Jag var på vinprovning i fredags kväll med jobbet. otroligt trevligt med gott vin, god mat och många skratt. Men..... det straffade sig lite igår. Skönt att inte ha något planerat då utan vi kunde verkligen njuta av en ledig dag.

Idag söndag har "Bill Norton" med familj varit och hälsat på. Jätte kul att se hur valparna utvecklas. Daisy och Norton hade verkligen jätte kul tillsammans och bägge kommer nog att sova gott inatt.









Ha en trevlig arbetsvecka.
Anna

Tisdag kväll

Sitter framför datorn en stund och tänkte att jag ska uppdatera lite. Dömde lydnad på klubben i lördags 6 Elithundar. Kvaliten var kanske inte så lysande på hundarna, men för alla var det första tävlingen för säsongen så det blir nog bättre. 6 hundar och jag var trött både i kroppen och huvudet. Lite panikartat med tanke på SM då är det VÄLDIGT många fler...........

På eftermiddagen kom Melvin och Adelina, vi hade en mysig eftermiddag som avslutades med middag för familjen Klasson (bortsett från Ida som var i Västerås). Melvin stannade över natt. Vilken skillnad det är på ungarna när dom är en och en. Vi hade en jätte mysig kväll och en ännu mysigare morgon med frukost på sängen.







Melvin lånade min "kompact" kamera och tog massor med kort som vi sen brännde ner på en CD och han fick ta med sig hem. Killen har "blicken" och var jätte duktig på att fota. Nu finns det ett litet kuvert med pengar och en tanke på att spara för att med "egna" pengar köpa en kamera.

Taket på garaget har kolapsat så Owe har skottat snö, lagt pressenning mm. Byggfirman kommer och tittar imorgon för även takstolarna har rasat ihop.

Nog för nu
Hörs snart igen
Anna

Så har ytterligare en helg passerat.

Kan inte förstå att helgerna går så otroligt fort. I lördags hade SBK Skaraborgsdistrikt sitt årsmöte så hela dagen gick till det, åkte hemifrån 11.00 och var hemma igen 19.00. Hur kul är det på en skala när solen skiner........

Söndagen var lite roligare. Owe åkte till Tidaholm på smideskurs och jag passade på att tvätta några maskiner. Mitt på dagen åkte jag en sväng till Habo BK för att träffa Britta Althorn och träna lite.
Vi kan börja med det roliga. Daisy skötte sig med den äran, inga problem med kontakt övningar trots att det var hundar på planen, ny plats o.s.v. Så träningen i sig är jag nöjd med men man ser hur kort stund dom små liven orkar, inte länge. Får börja hårdträna 5 minuters pass här hemma nu.
Sedan var det då det som inte var så kul. Innan avfärd tog sig Daisy en sväng i kohagen och försåg sig med godis. Bakluckan på bilen hade gått i baklås, så vart gör man av hundarna ? Jo det fick bli baksätet, även fast jag inte skulle göra något med Ica så hade jag inte hjärta att lämna henne själv hemma (synd.....). När jag kom halvägs så hörde jag lite "ulkande" och en härlig odör sreds i bilen. Daisy spydde upp ett jätte lass med koskit blandat med ensilage i hela baksätet. Kul start ! Allt vad papper som fanns i bilen fram för att gödsla ut, som tur var hade Britta en handduk som jag fick låna för att ta bort det värsta. Kunde varit bra där, eller ? Nejdå efter träningen när jag kom tillbaka till bilen så hade Ica roat sig med att tugga på sätet, något hon aldrig någonsinn gjort förut. Snacka om hämnd. Nåväl vad lär man sig av detta ?
Jo
1. Jaga hundjäklarna som en idiot när dom försöker äta skit.
2. Ta inte med en sur tik som kan "trotsa".
3. Föresten stanna hemma.....

Nog för nu.
Anna

RSS 2.0