Nu är alla valpar döpta och fördelade.

Får jag presentera:

Maibe Tail´s Bill Norton



Maibe Tail´s Epson Gates



Maibe Tail´s Daisy



Maibe Tail´s Leasy



Maibe Tail´s Nova



Maibe Tail´s Scanna



Maibe Tail´s Troja



Lilla Daisy blir kvar på Nätered, trodde att jag skulle få välja valp......... men Daisy har valt ut Owe så hon får stanna. Dom övriga valparna kommer att hamna runt om i Sverige Göteborg, Stenkullen, Gävle, Enköping, Växsjö & Skeppshult.

Vi har haft en intensiv helg med folk hela helgen och ett trevligt kalas igår kväll. Tack Elin & Anders för att ni ställde upp och var "barnvakt".

Ha ré så hörs vi snart igen.

Anna


Händelserik dag för valparna.

Idag har alla valpar åkt bil för första gången och det är ett härligt litet gäng. Pip ner till vägen, sen somnade alla som små "grisar" mao inga problem.

Sen kom "farmor & farfar" och "halvsyskonen"........ och pappa Triss. Stackars Triss han såg helt förtvivlad ut, men valparna tyckte det var kul att träffa pappa, eller i ärlighetens namn en ny hund.











Nu är alla namn bestämda och det blir: Bill Norton, Epson Gates, Leasy, Daisy, Troja, Nova & Scanna.

Fler foton finns i galleriet.

//Anna


VIKTIGT FÖR VALPKÖPARNA!!!!!! + nya foto

Något har hänt i min dator och documentet med alla namn och telefonnummer har låst sig och går inte att öppna.
Maila eller ring mig så fort ni läser detta så att jag har rätt uppgifter.

I slutet av nästa vecka måste jag ha era namnförslag för då skickar jag registreringsuppgifterna till SKK.

Nova, Troja, Epson och Daisy är upptagna.

Detta är Epson.



Hane nr 2 går under arbetsnamnet Bill (Gates)



Daisy (?)



Sedan merle tikarna där en ska heta Nova och en Troja









Hörs snart igen.
//Anna


Toalettbesök........

Bussigt av Owe att föreviga toa besök, numera är man ju inte ensam där........



Alla vet ju att man blir trött av mat, eller ska vi kalla det "paltkoma" (ja Gun jag vet att detta fenomen endast infaller när man äter palt).



//Anna

Hemma igen......

Ja det var en "snabb tripp" över till England och hem igen. Kom 24.30 inatt och började jobba som vanligt imorse, så nu är jag lite seeeeeg.

Har tagit lite kort på valparna som kommer här & som vanligt fler i galleriet.

En vädjan igen till dig som ringde från Norrtälje trakten, hör av dig. Får jag ingen kontakt så kommer jag sälja valpen till någon annan.









//Anna

Ut på äventyr......

Idag har valparna varit ute för första gången & det var kul, riktigt kul. Hej å hå vad det gick undan när dom väl kom på att det bara var att springa. Sedan vankades det mat och en lite snutt på Ica. Nu ligger dom här inne och sover som om dom var medvetslösa.

Vi har passat på och byggt en hage åt dom ute så att dom kan komma ut lite varje dag under "kontrolerade former".







Fler nytagna foton i galleriet.

Åker till England i morgon så det dröjjer ett par dagar innan det kommer fler foton.

//Anna

Helg igen & snart är lördagen slut.

Om ni bara visste vad valparna växer, helt sanslöst. Nu börjar vi se små individer och personligheter. Det är full fart, stoj & lek för att i nästa sekund bli knäpptyst och alla sover. Hade tänkt att dom skulle få komma ut lite idag men det regnar och är busväder så vi väntar lite.

Ni som ska komma hit och titta valpar, jag skulle bli jätte glad om ni kunde ta med tidningar. Strykande åtgång kan jag säga. Likaså vill jag att ni funderar på namn och hör av er för jag kommar ganska snart att skicka in registrerings ansökan till SKK. Nova, Trojja & Epson är upptagna.

Skulle också vilja komma i kontakt med dig från Norrtälje som jag har lovat en tik valp. Skrev upp ditt namn och telefon nummer på jobbet och har (med skammens rodnad.........) städat bort lappen.

Har "knorrat" lite på Owe att han inte lyssnar när jag pratar med honom........ Mmmm så här såg han ut när jag kom hem igår. Finns visst röd variant till Jul.........



Fler foto finns i galleriet.

//Anna

Trångt......

Numera är det trångt vid matbordet.









//Anna

Tisdag 10 november

Uj, uj, uj vad tiden går fort. Imorgon är valparna 4 veckor och nu börjar dom bli lite roliga. Personligheterna börjar komma fram och man kan börja ana vad det ska bli med dom. En liten pojke är extremt "förveten" (Västgötska för nyfiken & envis) han klättrade över valplådan idag och gav sig ut på egna äventyr........
Ica tycker det är lite småjobbigt att amma dom så nu står hon helst när dom ska ha mat.





Se lite lidande ut.....?


Fler bilder i Galleriet.

Hörs snart.
//Anna

Äntligen är helgen slut......

Nej, fy..... så får man inte säga, men det har varit en något intensiv helg. Skaraborgsdistriktet har haft träningsläger på Kyrkekvarn & i skogarna runt Mullsjö. 77 hundar med förare och respektive. 21 spårhundar och resten sök hundar. Start i fredagskväll med sallad lite vin, planering och trevlig samvaro. Alla 8 sökrutor klara, spårmarkerna fixade, parkering mm. mm. Tidigt iväg i lördags morse och då händer det som bara inte får hända....... Trots att allt var ok från början (muntligt) så var det jägare i skogen.
Nu gör vi en lång historia kort, allt ordnade sig efter ganska många timmar i skogen, ny mark mm. Det är tur att jag har traskat runt i skogarna runt Mullsjö i över 20 år så att man kan markerna. Förhoppningsvis så var alla nöjda efter helgen och fick bra träning även om det inte riktigt blev som det var tänkt från början.

Valparna flyttade ner på undervåningen igår och fick större yta att springa (tulta) runt på och nu utvecklas dom i rasande fart. Matskicket är väl inte så gott om man säger så......


men det blir väl bättre med tiden.

Här kommer lite ansiktsbilder på dom små liven.

Här kommer flickorna.










Pojkarna




Fler bilder i galleriet, hörs snart.
//Anna

A-fil

Idag har valparna fått lite annat att äta än bara di. Lite A-fil på tallrik "jätte gott"........ Ica har lite städa att göra i lådan efteråt kan man säga.











fler bilder finns i galleriet.

//Anna

Söndag 1 november

Idag har "farmor" Winette varit och hälsat på valparna. Tävlade Hkl rapport med Poker men det gick inte så bra (bättre lycka nästa helg i Värnamo) så det fick bli valpar i Mullsjö istället.











Fler nya bilder i galleriet.

Nu bär det snart av till Bjurbäck och garatt Melvin.

//Anna

RSS 2.0