Nu var det ett tag sedan

Så var det dags igen för en liten uppdatering. Tiden går så fort att dagarna inte räcker till....... undrar om det är så för fler än mig?

Vad har hänt sedan förra blogginlägget? Ja, ganska mycket faktiskt. Vi kom hem från Krogsbo ganska sent på måndags kvällen lite lagom "möra" efter en hel veckas vallning. Daisy klarade sitt STD (lägsta klassen på anka) och är nu klar för nästa klass. Beslöt mig för att inte starta på något annat än anka eftersom jag kände att vi inte var/är klara ännu.





På tisdagen var det som vanligt arbete och det blev ganska snabbt vardag.

Fredag eftermiddag tog Thea studenten och vi var på uppvaktning. Känns som det var igår hon bara var en liten "tulta".





Direkt efter det åkte vi till Sörgården (Kyrkekvarn) där jag skulle vara spår instruktör hela helgen på Team Works kennel träff. Många Boxrar var det. Otroligt trevliga hundar, trevliga människor, god mat, mycket traskande i skogen m.a.o. en riktigt kul helg. Bilder mm finns att se på Maritha och Sven Einars hemsida http://www.teamwork.st/

Måndag morgon åkte sedan jag och arbetskamrat Thomas till Gotland för att jobba. Reste tidigt på måndag morgon och var framme vid 3 tiden på Gotland. Thomas är "fågel idiot" och hade fått reda på att det fanns en Islom som flugit fel vid Klintehamn. Så....... dit bar det av. Gissa vem som hittade fågeln? Jo så klart den som var mins intresserad = jag.


Stilstudie hur man gör för att fota "pippin".

Sean kastar man sig ner bland stenarna.

Eller ställer sig upp för bättre vinkel.

Rosornas stad kallas ju Visby, men dom var inte riktigt "klara" ännu.









Sedan har det varit SM möte & domarekonferens.

Nu är det hög tid att ta hand om nya huset, sy gardiner, göra trädgårdsland, gräva rabatter, träna egen hund och försöka komma ifatt sig.

Ha det så bra så hörs vi snart igen.

//Anna


Vallning

Första dagens vallning avklarad och jag är jätte nöjd med Daisy. Problemen vi har haft bl.a. med vänster hämt verkar som jag hittat en lösning på. Nu väntar ytterligare 2 dgr clinic och jag ser med spänd förväntan fram mot dom.





Fler bilder kommer när jag har lite snabbare uppkoppling.

//Anna

RSS 2.0