Planer för våren

I helgen gjordes planer upp för vårens kurser och träningar. Du kan läsa om detta under fliken Vallkurser.
 
Nu väntar vi i förtvivlan på löp........ Trodde att Olga skulle löpa tillsamman med Daisy i höstas, men tji fick jag. Nu väntar vi på ett vår löp istället. Hon ställer till planeringen den "lilla skiten" (obs! skrivet med kärlek)
 
Nåväl så snart hon kommer i löp så blir det parning. Läs mer på Olgas egen sida.
 
Daisy kommer också att paras på nästa löp, där är vi dock lite hemlighetsfulla ett tag till.
 
Ha ré
Anna
 
 
 

Nytt år och nya möjligheter.

Vilket fantastiskt 2013 vi har haft. Enormt mycket jobb, men så otroligt kul. Hösten 2013 släppte det ordentligt och försäljningen sköt i höjden. Helt plötsligt så styrde jag inte över min egen tid, det var kunderna som gjorde det. Nåväl långa dagar blev det och jag var nog inte jätte social. Skönt att Owe fanns hemma och skötte "mark tjänsten".
 
Hundträning då? Ja inte mycket mer än vallande, vallande och åter vallande. Att träna spår och lydnad har legat helt nere, både på grund av tid och ork men främst för att inte lusten har funnits. Egentligen synd för Daisy är en riktigt liten bra hund. Hon kan säkert träna fritt följ timmar i sträck om hon bara hade en förare som ville. Skäms lite att jag inte förvaltar henne bättre.
 
Lite bilder från hösten som varit. Dessa bilder på Daisy är från vall helgen på Klämmestorp i oktober.
 
 
 
 
Så var det nästa vall helg som var i November hos Carina & Govert Ström.
 
 
Till sist lite bilder från dagens (Trettondags afton 2014) promenad. Och frågan är: Var är vintern?
 
 
 
 
 
 
Nu får ni ha en god fortsättning. Här väntar vi i förtvivlan på löp, trodde Olga skulle löpa i höstas, men icke. Så vi får hoppas löpet kommer snart. Sedan väntar BETT mässan i London och därefter en tripp till Gran Canaria.
 
Ha ré så hörs vi när vi hörs.
//Anna
 
 
 
 

RSS 2.0