Det var ett tag sedan.

Inte utan dåligt samvete skriver jag detta, men det har varit minst sagt turbulent sedan vi kom hem. Först & främst så tog det nästan hela veckan innan vi kom i fas med tiden, samtidigt som jag jobbade. Somna tidigt och vaknade vid 2-3 tiden på natten, sedan var det lögn att somna om. Frampå eftermiddagen var vi lite "små zombie"

Lördagen den 22 hade jag tävlingsledare utbildning och vi var i skogen hela dagen. Snacka om att vara slut på kvällen, frisk luft dör man inte av, men det kändes nästan så............

Söndagen var det dags att åka till Nora och hälsa på Owes nya barnbarn som föddes när vi var i USA. Arvid ska han heta.


På denna bild ser ni pappa Lars Erik, Arvid & morfar


Hälsade också på hos Pelle & Fia i deras nya hem, som var otroligt fint.

Sedan var det vardag igen. I veckan fick jag reda på att jag är varslad från jobbet och är om jag vill arbetsbefriad fram tills jag slutar, det var minst sagt en märklig känsla. Jag har väl inte riktigt hämtat mig ännu, men vi är ju inte första och med all säkerhet inte sista företaget som har allvarliga problem i krisens tecken.

Fredag - lördag var Felix, Melvin & Adelina och hälsade på. Då kan jag lova att det inte finns tid för grubbel........ Julgran skulle hämtas, spagetti ätas, sagor läsas och film skulle kollas på. Sedan ska man helst stå ut med att "någon" säger mormor 500 ggr/kvarten. Dom är härliga.

Felix, Adelina, Owe & Ica


Melvin håller koll så att allt blir rätt


Säger bara tvål & vatten


Ska försöka skärpa till mig och både skriva om, samt fixa bilder från USA till hemsidan, men...... jag lovar inte att det blir denna veckan.

//Anna

P.S. Är det någon som har ett jobb, eller vet någon som behöver en "halvgammal klimakterie kärring" så står jag till arbetsmarknadens förfogande. D.S.

Måndag kväll

Hej igen........ från Sverige denna gång.

Det blev en "dryg" resa hem. Först förseningar i LA med 5 timmar vilket innebar att vi inte kom med anslutningsflyget från Amsterdam til Göteborg, sedan väntan i Amsterdam på nästan plan, ytterligare 5 timmar......... Så resan blev lååååång. Totalt nästan ett dygn på flygplatser och i flygplan. Konstigt nog gick det ganska bra ändå. Just nu är jag/vi ganska slut, det har varit svårt att sova på nätterna sedan vi kom hem, hoppas att det går bättre inatt.

Har en del data "strul" bl.a kan jag inte ta emot mail på vanligt sätt. Har du/ni skickat något & inte fått svar så återkom. Vet inte när jag kan få hjälp med problemet så jag kan inte säga när det är löst.

Uppdatering på hemsidan kommer så fort jag har hämtat mig lite & tittat igenom alla kort.

Hörs igen
Anna

Fredag fm

Ja sa var det slut. Nu startar resan till flygplatsen och hemfard. Blandade kannslor, dels vill vi nog vara kvar, men det ska bli otroligt skont att komma hem till Natered & Ica igen. Vi hors nar vi kommer hem.

Kommer fortfarande inte at mina mail, vilket innebar att det kan vara problem hemma ocksa. Hor av mig denna vagen isf.

Ha re, sa hors vi fran Sverige nasta gang.

Anna & Owe

torsdag kvall

Nice to meet Pamela......... Nu ska vi ut och ata en avskeds middag "the Ameerikan style". jA, JA det blir val som vanligt "foratt, varmratt. dessert, avec, kaffe o.s.v."

Hors igen
Anna & Owe

P.S. Idag har vi tittat pa en inspelning.......... dock var Pamela inte med i detta avsnittet........ men pa hennes strand, Owe letade lange..... D.S.

Torsdag fm

Ja sa borjar resan narma sig sitt slut. Idag ska vi bara "slappa"ga pa stranden, piren och se om mojligen Pamela Andersson eller nagon annan fran Bay Wasch (stavningen ?) dyker upp. Vadret ar underbart men vattnet ganska kallt. Blir inget dopp,

Hors igen
Anna & Owe

fortfarande onsdag/kvall/natt

Efter en fantastisk dag med bilkoer som Mullsjo aldrig ens kan dromma om har vi nu atit en fantastisk middag, med ett annu mer fantastiskt Californiskt vin. Har varit pa en farmerskt market, vadret ca 25 grader celciuss. M.a o. himmlen sa man kan ta pa den..........

Hors igen imorgon
Anna & Owe

Sa var det helt plotsligt onsdag.......

Har inte haft tillgang till dator pa ett par dagar, sa helt plotsligt ar det onsdag. Befinner oss nu i Santa Monica LA, snacka om lyx......

Vi har rest fran Las Vegas till LA och sov pa ett riktigt "skit hotell" forsta natten i Hollywood. Hollywood var kanske en liten besvikelse ganska "sunkigt", men haftgt att ha varit dar. Fortsatte vidare till Beverly Hills och har tittat pa alla dom dar platserna man ska se. Nu har vi det bara sa bra. Bor vid piren pa ett kanon hotell, alla kanda affarer, alla vackra maniskor (inklusive oss), all god mat ja vi har det super bra.

Hors igen
Anna & Ove


OBS!

Kommer av nagon anledning inte at mina mail, sa om det ar nagon som vill nagot.......... ring eller skicka meddelande den har vagen.

//Anna

Sondag kvall

Ja sa har det varit vallning ett par dagar nu......... Skit kul, men.......... Det finns inga kataloger att kopa, inga startlistor, inga resultatlistor sa man har ingen aning om vad det egentligen ar som hander. Rorigt ar det minsta man kan saga. Har i alla fall sett en hel del bra rundor pa samtliga djurslag och ett antal inte sa bra. Idag har vi suttit i en stadion med 4500 sittplatser, mojlighet att fa sig en "Margaritha" eller ol samtidigt som tavlingarna pagar. Haftigt!

Har traffat lite kannt folk bl.a Trine fran Norge och hon skickade med en halsning till "alla hon kanner i Sverige".

Hors igen
//Anna & Owe

Lordag fm

Ja sa har det gatt ett par dagar sedan jag skrev & vi har gjort en hel del saker. Har pa tavlingsomradet har det inte riktigt kommit igang annu. Inga kataloger finns (kommer imorgon sags det), sa det ar lite svart att veta vad det ar for hundar o.s.v.

Igar tittade vi pa lite lydnad, agillity & utstallning. Men eftersom man inte vet riktigt vem som ar vem eller vad som ar vad sa stack vi ut pa aventyr. Var uppe i bergen och tittatde. Helt vansinnigt underbart. Det ar sa vackert sa man blir "less"...... Hemma ar det ju en tradgrans och sedan blir det kalfjall. Har ar det tvart om, oken och ju hogre upp du kommer desto mer trad. Vi var uppe pa 8500 foot och det var makalost. 4 grader till skillnad mot nere i dalarna dar det var 25 grader. Nar vi kom till hotellet pa kvallen tog vi en drink och sedan at vi skaldjurs buffe. Allt ar STORT i Amerika inklusive skaldjurs buffen. Jag har alldrig sett nagot liknande. Det var en hel vagg med mat fran alla vardsdelar. Italienskt, Franskt, Asiatiskt, Amerikanskt, Mexikanskt o.s.v. Skaldjuren & fisken var tillredd eller ra som man ater det pa olika stallen. Forsta gangen (& formodligen enda.....) som vi hade kunnat ata oss matta pa ostron. Ja, jag kan inte riktigt forklara men det var helt fantastiskt.

Idag har vallningen startat och jag ar inne pa lunch uppehallet for att skriva detta. Bintzje har startat Betsi pa far, det gick inte sa bra. Hon tog sig en liten "smakbit". Faren ar otrolligt svara och det var inga riktigt bra rundor. Efter lunchen ar det start pa kor och da far vi se om det gar battre.

Hors igen
Anna

Torsdag fm

Man ska vara noga med sanningen & inte overdriva.......... Hotellets bowlingbana var bara 64 stycken, antalet anstallda 3500 personer vid lagsasong......... Det ar sa stort sa man fattar bara inte.

Gjorde "stan" igar och det ar ocksa sa stort sa det funkar ju inte pa en dag (borde vi ju begripit). Hade tankt att vara lite kulturella idag och kanske akt pa en utflykt eller nat....... men vi tar stan igen, efter ett par timmar vid poolen. Ikvall ska vi aka till Luxor hotell och titta pa ljus spelet och efter det blir det country show.

Outlets finns i Vegas ocksa och nu handlade vi Lee & Wrangler jeans, jatte dyrt......... $16,00 for Wrangler och $ 18,00 for Lee.

Hors igen
Anna & Owe

Kvall tisdag den 4 november

Joda, vi hamnade i Vegas.......... herre du milde.

Vi borjar fran borjan. Resan gick fran Palm Springs, genom fantastiskt okenomrade & national park till Calico.........
Calico ode staden som var silverbrytarnas paradis under 1800 talet. Idag bara hojden av Amerikansk smakloshet, ihop med gamla verktyg, hus, jarnvagsspar o.s.v. hamburger restauranger, sovernir butiker mm. mao "skit". High Chaparal ar mycket smakfullt & battre i jamforelse........

Sa vad gjorde vi......... jo drog till det smakfullaste man kan tanka sig Las Vegas. Vi bor pa South Point Hotel & Casino, ja kara barn. 2200 rum, 2500 spelautomater, Casdino, SPA, jatte pool omrade, 10 restauranger, 14 biografer, bowling med minst 30 banor, massor av barer, bingohall med plats for over 1000 personer, 2 teatrar, "bal room" med plats for 2000 personer mm. mm OBS!!!!! Det ar har Nationals gar av stapeln och dom har utomhus arena, inomhus arena o.s.v. Ga in och titta pa http://vagasnationals.com/home.html

Vi har just varit och atit en fantastisk maltid. Biff (BIFF!!!!!)nu snackar vi Amerikansk BIFF med bakad potatis. Ett underbart zinfandel vin till mig och en Budd till Owe. Nu ar det lage for en Marguritha (margaritha?) innan John Blund kommer.

Imorgon ska vi "gora stan" & pa torsdag formodligen vara kulturella.......... fredag, lordag, sondag ar det hundar som galler.

Ha re
//Anna & Owe





Tisdag morgon 4 november

Far borja med arr Gratta Ann Sofie & Lars Erik som blivit foraldrar till en liten kille inatt (dag hemma) & Owe som blivit morfar igen. Kanns lite smapyrt att inte vara hemma, men en liten present finns hos Pelle & Fia. An en gang GRATTIS!

Idag aker vi lite norrut och planerar aka till en ode stad mellan Los Angeles och Las Vegas. Planerar darefter ......? Ja vi far se. Troligtvis blir det Las Vegas, men som bekant andras vara planer eftersom.

Hors igen
// Anna & Ove

Sigsten & Marta turist

Ja nu har det gatt nagon dag sedan jag skrev sisst & inte mycket blev som planerat.......... Nar vi kom ut till bilen i sondags morse vrakte regnet ner (det skulle ju vara fint vader har). Da galler det att vara flexibel, vi drar fran Los Angeles. Sagt & gjort vi akte syd ost och hamnade pa ett stort outlet....... konstigt, eller hur? 130 affarer, sa vi hade att gora en stund. Handlade en del,bland annat 2 par Calvin Cline jeans for $50, Levis $28, Levis balten $15, Samsonite vaska mm. mm. Naval efter det akte vi till Palm Springs for att halla kvall, men vi ar kvar fortfarande. Underbar liten stad och vi kommer just fran en tur med linbana och den mesr fantastiska utsikt man kan tanka sig. Vid opptimala vaderforhallanden ser man anda till bergen runt Las Vegas.

Nu ska vi ta ett dopp i poolen innan vi gar en svang pa stan, har ar det stralande sol, Owe borjar bli brun & jag "gris skar".

Hors snart igen
// Anna & Owe

P.S. Anders, der var forbjudet att ta med sig "kottar" D.S.

Kl 08.00 i Los Angeles

Sa har vi da sovit forsta natten i Los Angeles nyss atit frukost och ska ut pa aventyr. I dag star Beverly Hills & Hollywod pa programmet. Sedan blir det kanske Santa Monica eller vart vi nu tar vagen.

Vi hors kanske fler ganger idag.

//Anna & Owe

Tidig morgon i Los Angeles

Ja sa har vi da kommit till Los Angeles. Hittade efter lite letande ett Best Western hotel dar vi har sovit forsta natten. Nu ar klockan 08.00 och vi ska ge oss ut pa aventyr. Beverly Hills & Hollywod star pa programmet idag.

Hors kanske fler ganger idag.

//Anna & Ove

RSS 2.0