Snö.......

Jag skrev ju en liten komentar igår morse om hur fint det var med frost......... Hej å hå, nu är det annan "skit" som kommit ner. Blött & kallt, tror ni det ska bli skönt att åka imorgon?



Hörs frpn USA nästa gång.

//Anna

Underbar morgon

Kolla hur det såg ut när vi vaknade i morse. Visst är det fantastiskt med frost och hur naturen ändras.



//Anna

Nyfikna?

Jo nu börjar det bli rejält "pirrigt" alla saker som ska fixas......... bara att få ett lösenord från Telia för att kunna hämta mail "over there". Just avslutat 65 minuter med kund support. Tur att man inte är helt data ovan, nåväl det ska vara fixat nu (säger dom) . Kommer inte ta med datorn utan det får bli på diverse hotel, internet cafe eller där det står en dator & skräpar..........

Idag har Liselotte & Enzo varit här på genomfart & hämtat reservnyckeln till S-Max (en). Tack!!!!! Liselotte & Hans för att ni löser bilproblemet åt oss på Landvetter (& vi spar åtminstonne en tusing i parkerings peng).

Hörs igen
just nu en lite småstressad Anna

Lite kaffe främmande på måndag kvällen






Anders och Elin följde med hem och tog en fika igår kväll. Anders tränade agility med Ica och Elin körde lite lydnad med Roys på klubben innan.

Hörs igen
Anna

Måndag förmiddag

Sitter hemma och förbereder besök till veckan efter jag har kommit hem från semestern, men............ det är svårt att konsentrera sig. Vädret är helt underbart, strålande sol, hög klar luft och 13 grader. Tror nog att det får bli en ordentlig lunch promenad.

Vill också passa på och gratta alla som varit nere i Tyskland och tävlat i helgen. GRATTIS! till stora Svenska framgångar, ingen nämnd och ingen glömd.

//Anna

Härlig lördag

Kommer hem efter att ha dömt appel spår & sök i ett fantastiskt väder. Skogen "kryllar" av jägare så vart tror ni skogens djur är då? Jo i hagen ner mot sjön.......  har aldrig tidigare sett rådjur beta i hagen, men det är väl lugn och ro där kan tänka.

Passade också på och ta några kort på blomlådorna & gamla stolen på framsidan

.





Nu bär det av till barnbarnen och tårtkalas. GRATTIS! till Melvin som fyller 6 år på måndag.

//Anna

Nytagna kort på Getz (Drutten)





Tack Johanna för fina bilder.

//Anna

Några bilder från helgen

Som jag tidigare skrivit hade vi gäster i helgen & jag passade så klart på att ta några kort. Ica bara älskar Wilma och att då sova ensam........
.

Ove sov ganska skönt han också när jag väl gick & la mig


Hörs igen.
//Anna

Vi gör ytterligare en test.


Nu får vi se om det går att göra srtor bild av det också.

Funkar, det är ju helt otroligt fantastiskt.

Det var då sjutton.....

Ska försöka mig på att lägga in en bild.
Ha det funkar.... tror jag.

Ännu en helg

Ja så har helgen passerat och det är vardag igen, rackarns vad fort det går. Karin Widlund med dotter Wilma kom och hälsade på i lördags, jätte roligt. Vad skönt det är med människor som ringer och frågar om det är ok att dom kommer och sedan tar det som det är. Vi tittade på TV, åt lite goda ostar, drack lite rött och pratade halva (hela) natten. Sedan en avspänd förmiddag med en god frukost och promenad innan dom åkte hem. Tack Karin för att ni kom!

Nu närmar sig vår resa med stormsteg och det är väl inte utan att det börjar "pirra" lite. Återkommer med mer info.

//Anna

Fredag eftermiddag

Just slutat jobba och sitter framför datorn & sappar lite.

Ove kom med ett glas rött, biffen från Snarabo Gård ligger framme för att bli rumstempererat innan grillning, en brasa är tänd i vardagsrummet och sprakar hemtrevligt, vädret är fantastiskt och en helg utan måsten ligger framför oss. Ja herre Gud hur gott kan man inte må.

Ha en trevlig helg allihop.

//Anna

Ni har väl kollat in Lexus

Nu finns det nya kort på Lexus inlagda under Grattis! Visst är han fin.

Här går allt sin gilla gång som det gör under veckorna. Planeringen fortskrider på USA resan och vi har börjat boka lite hotel. Just bestämt att vi sticker söderöver istället för norrut när vi kommer till Los Angeles. Naturligtvis blir det några dagar i LA också men San Diego lockar lite och kanske Mexico. Vi får se. Det blir kanske som när Harriet och jag åkte till Poznan i Polen "Vi kör till Berlin, där svänger vi vänster....." Välplanerad resa.......

Axel håller på att flyttar från sitt lilla hus och ska flytta till Louise i Huskvarna. Huset är litet men ujujuj vad grejjer det finns där. Jaaaa då alla som känner mig vet att det som ska slängas går genom nålsögon.......... så ganska mycket hamnar på Nätered, inte bara skit. Vi har ny TV, stereo, båt med aktersnurra mm. mm.

//Anna

Karin & Lexus

Idag har Lexus varit på sin första utställning! Det gick riktigt bra, ni kommer att kunna läsa mer under grattis.

Själv har jag dömt sök idag, start kl 08.00 och vi var klara 16.00. Om jag är trött.......... Skönt att det är måndag imorgon & man får vila upp sig.

//Anna

Lördag eftermiddag

Nyss hemkommen efter en rolig dag på klubben. Nu har vi startat upp tävlingsledare utbildningen som jag ska hålla under vintern - våren. Vi blir 6 (ev. 7) personer. Fördelningen är 2 från Falbygdens BK, 2 från Tomtens BK och 2 från Mullsjö. En blandad skara av erfarna och inte fullt så erfarna förare. Målsättningen är att alla ska vara klara och certifierade i maj 2009.

Imorgon är det söktävling och det är ett "digert" startfält. Vi är bara 2 domare så det lär väl bli en lång dag. Orkar jag så skriver jag ett par rader imorgon igen.

//Anna

Lite om helgen som varit

En som alltid fullspäckad helg......... Kom hem från konferens i lördags eftermiddag. Då hade Liselotte, Hans, Ingvor & Viking kommit för att stanna övernatt, spårkurs igen för Thomas Fransson. Jätte kul att dom vill komma hit och det är alltid roligt att träffa valparna och valpköparna, att man sedan får andra bekanta och vänner på köpet är ju en fantastisk bonus.

Söndagen började med riktigt rusk v'äder och det var en "blöt" tillställning för dom i spårskogen. Ove, Viking och jag åkte till Lundsbrunn för att kolla nötvallning, Bjintze Jager från Holland var på plats och hade clinic. Det var lite läckert att säga hejdå till Bjintze med "Se you in Las Vegas". Bjintze ska över och tävla och vi för att titta....... Ska försöka hålla bloggen levande på den resan, finns väl alltid internet cafe eller dator att låna på hotellen.

Senare på eftermiddagen tittade Anders och Elin in och hade med sig smörgåstårta till hela gänget. TACK! Jätte gott.

Hörs igen snart
Anna

Välkommen till min nya blogg

Vill bara säga välkommen till min nya blogg. Fin eller hur.

Kommer snart att skriva mer men det är lite småstressigt just nu.

Hörs igen Anna

RSS 2.0