Nu är resan beställd.......

I helgen har Liselotte, Hans och hundarna varit på besök och vi har bokat resan till USA och Nationals i oktober. Nu börjar det roliga. Vi åker lördagen den 23 oktober och bor första natten i Houston. Drar vidare den 24 till Nationals som går i Waco och där har vi planerat att vara tills tävlingarna är slut på torsdagen. Sedan vet vi inte så mycket mer men förmodligen åker vi till Memphis och följer Missisippifloden ner till New Orleans. Vi får lite mer än en vecka att "strula" runt. Åhh vad det ska bli roligt och vad kul det är att ha något att se fram emot.

Lite bilder på hundarna i helgen.

Enzo kollar läget från snöhögens topp.


Fick se korna så då tar vi en koll på dom också.


Syrran var en kul typ........


Mycket spring blev det......


& Zäta ville vara med på ett hörn han också.


Ha ré
Anna

Snö, snö, snö

Det blev inget besök i helgen & inget planerande heller. Här har snöat i snart 2 dygn och jag överdriver inte om jag säger att det kommit mellan 30 och 50 cm. Här är det lite svårt att mäta snömängd eftersom det blåser från sjön och drivar igen ganska ordentligt. Men mycket snö är det........
Liselotte och Hans kommer nästa helg istället och då hoppas jag att det slutat snöa i varje fall.
Nu vankas det snart födelsedags kaffe hos Ida och Kenneth och lite presenter till Adelina som fyller 5 år på onsdag.
Hörs snart igen
Anna

Vad är det som händer?

Vad händer, ja det kan man fråga sig. Snön vräker ner och just nu känns det ganska långt till våren. Ibland tänker jag att det var otroligt länge sedan det var så här mycket snö, men det är inte riktigt sant. Har ett synnerligen färskt minne av hur det var för 5 år sedan den 24 februari, ett minne som aldrig kommer att försvinna.

Då föddes barnbarnet  Adelina och det var dramatiskt värre. För att göra en lång historia kort så snöade det så mycket att vägen mellan Mullsjö och Jönköping var oframkomlig under stora delar av dagen. Mitt i natten ringer telefonen och Ida ber mig komma och vara barnvakt åt Felix och Melvin för nu var det dags. På vägen ut till Ida och Keneth ringde jag polisen för att kolla om det överhuvudtaget gick att köra in till Jönköping och fick beskedet att det går, men…… det är mycket snö. Ida och Kenneth bor mitt inne i skogen någon mil utanför Mullsjö och att ta sig dit var ett äventyr i sig och jag ”bangar” inte för att köra bil även om det är oväder, men detta. Nåväl jag kom dit och vi byttes av i dörren. Kenneth hade telefon kontakt med förlossningen på Ryhov  (sjukhuset i Jönköping) som skickade ut en ambulans för att möta upp på vägen. Allt gick som tur var bra men ambulansen kom inte fram i tid. Adelina föddes i ”Klerebo backen” någon mil hitom Jönköping. Som tur var hade en snöröjningsbil hört anropet och lyssnat på polisradio och konversationen mellan sjukhus/ambulans och polis så han ställde lastbilen bakom Ida och Kenneths bil så att Ida kunde föda utan att det dom skulle bli påkörda bakifrån. När det kommer till kritan så var det alltså inte så många år sedan det var riktigt snöoväder OCH det blev vår det året också.

Nu i helgen kommer Liselotte, Hans, Zäta och Enzo och hälsar på. Då lär det bli full fart, i alla fall på hundarna. Vi tvåbenta ska planera vår resa till ASCA Nationals i oktober. Biljetter sak bokas, bil ska hyras, hotell bokas, bankett biljetter köpas, resroute planeras o.s.v. Sedan tar vi väl ett glas vin eller två och bara har det avslappnat och skönt.

Ha en trevlig helg.

Anna


SM i Lydnad 2010

Fick just veta att jag är uttagen att dömma Lydnads SM 2010. Inte utan att det "pirrar" lite i magen men det ska bli jätte roligt.

Återkommer med mer info när jag vet lite mer.

Nog för nu.
Anna

Drutten (Getz) är och hälsar på

Denna helgen är vi hundvakt åt Drutten eftersom Johanna och Peter är på äventyr i Göteborg. Jätte skoj att få ha honom hemma ett par dagar och lära känna lillen lite mer som "vuxen". Han är så otroligt lik sin pappa i sin framtoning och attityd, en riktigt "cool" kille och fantastiskt mysig med Daisy. Snacka om att hon har fått en ny idol........













Det går ganska villt till ute i snön och efter att ha varit ute en stund sover dom gott alla tre.

//Anna

Det har snöat.......

Tänkte att jag skulle lägga ut några bilder på hur mycket snö vi har. Owe har fullt upp med att köra snöslunga.



Inte utan att man tycker att det räcker snart......... Men det tycker inte Daisy, hon ÄLSKAR snö.

     

 

Nog för nu, hörs snart igen.
Anna


RSS 2.0