Inte flitig så det stör.......

Dags för en liten uppdatering igen. Kan väl inte påstå att jag är så där väldigt flitig bloggare.


Ja vad har hänt sedan sist?


Jo det har varit midsommar och den firades i lugn och ro. Kallt som bara den, så att sitta ute var inte att tänka på. Isi och Ann kom en sväng på kvällen, då blev det lite sill, grillat och naturligtvis jordgubbar till dessert.


Vi var barnvakt fredag den 1-2 juli. Som alltid full fart, behövs inga mer kommentarer. Lite tråkig efterdyning  att Adelina hade vattkoppor och som ett brev på posten kom då naturligtvis känningar av bältros. Absolut det sista jag vill ha i sommarvärmen. Hade som tur var bromsmedicin hemma så jag körde igång en jätte kur direkt och peppar, peppar, det verkar som jag klarar mig den här gången.


Eftersom livet har varit minst sagt stökig den här våren har jag nu avbokat allt inför sommar och höst. Känner att jag måste landa och ta hand om mig själv. Nu ska jag ett tag framöver bara göra sådant som är kul och som jag verkligen vill. Dit hör bl.a. hundträning, nu är det dags att börja ordentligt med Daisy och eftersom jag vet hur jag är funtad så är vi nu anmälda till appellen i Tidaholm 28 augusti. Måste ha ett mål med min träning.


Vi är just nu hundvakter åt Troja eftersom Peter och Karin är i Italien. Jätte skoj. Fantastiskt att få privilegiet att lära känna en av valparna så ordentligt och kunna se skillnaden på syskonen. Troja är en liten allvarlig hund och skiljer sig ganska markant från Daisy i temperament. I mycket är dom lika men Troja tänker betydligt mer än Daisy, på gott och ont. Där Daisy kastar sig in i situationen funderar Troja lite mer och detta gäller allt från att hälsa på främlingar till att komma när man ropar på henne. Kan väl säga att dom där två balanserar upp varann.


Idag är det bara ytterligare en arbetsdag kvar till semester och det ska bli otroligt skönt. En tur till Camp Skagen, en sväng till Lenas kennelläger för att bl.a. titta på hane till Daisy, Karin & Ryans bröllop och sedan mitt eget kennelläger står på programmet. Har i år tagit ett nytt grepp för att se om det är så bra som alla säger. Börjar semestern på en onsdag och slutar på en tisdag mao kortvecka både i början och slutet. Vi får se hur det blir.


Ha en fortsatt skön sommar så hörs vi.


//Anna


RSS 2.0