Getz "Drutten" har fått ett nytt hem

Nu har Drutten fått ett nytt hem. Idag kom hans nya husse och hämtade honom, välkommen i gänget Ingvar. Jag tror detta kommer att bli jätte bra. Drutten kommer till ett hem där han är ensam hund, nya husse har haft schäfer innan och är van vid hanar. Drutten kommer att vara med på jobbet och får ett riktigt bra liv. Men...... det var fruktansvärt svårt när dom åkte, både Owe och jag grät en skvätt.

Efter helgens alla bravader med läger som avslutades med att vi klippte gräset på klubben är det nu dags att "varva" ner. En kvälls promenad, sen blir det sängen tidigt.

Ha ré
Anna

Pingstafton

Jag är så oerhört stolt över vår lilla Daisy, hon har varit fantastisk idag.

Vi börjar från början. Skaraborgsdistriktet har träningsläger på Kyrkekvarn så naturligtvis har det varit mycket att göra. När alla morgonbestyr var avklarade åkte vi och vallade en liten stund, det går bättre och bättre. Vi ser framsteg vid varje tillfälle och varje tillfälle är en gång om dagen. Efter det blev det lunch med Stellan, Irene och Berit på Kyrkekvarn. När det var avklarat åkte vi till skogen och spårhundsgruppen, för att kolla att alla hade det bra.

Gunnar Langeström spår instruktör.


När jag ändå var där bad jag May att lägga ett spår åt Daisy. Lilla pärlan vilket spår........... ca 300 m med en apport + slut. När vi hade spårat ca 75 m kom det ett gäng och gick rätt över vårt spår ca 20 meter längre fram. För säkerhets skull tog dom ner den snitseln som satt vid apporten och trampade runt den (3 personer + 1 hund), så vi stod bara stilla tills dom passerat. Daisy tog spåret igen, hittade apporten, tittade eller nosade inte efter dom som varit där. Fick belöningen för apporten och spårade vidare som om ingenting hade hänt. Jätte duktigt, vi imonerade lite där kan jag säga, hon är ju faktiskt inte mer än 7 månader.

Nu har vi kommit upp från sjön där Drutten fått ett bad och lite schamponering. Kanske får han ett nytt hem imorgon, men det återkommer jag om.







Nu bär det av till Kyrkekvarn igen och grillkväll med gänget.

Ha en skön kväll så skriver jag lite imorgon igen.

//Anna

Lördag kväll

Livet börjar så smått återvända och så här långt har helgen varit super mysig. Efter att ha varit mer eller mindre sängliggande i början av veckan så blev slutet ganska ok. Har hjälpt till lite på Kyrkekvarn och sett till att alla på Rapports kennelläger har kommit till skogen och att allt fungerar. Jätte roligt.

Igår blev det dessutom en ridtur på Islandshäst, känns i benen idag kan jag säga.........

Idag lite körande och Owe var på klubben eftersom det skull vara "röjjar" dag. Tyvärr lite dåligt annonserat (?) eftersom ingen kom. Nåväl alla som känner Owe vet att det blev lite gjort iaf.

På eftermiddagen tittade solen fram och vi passade på att gå ner till sjön en sväng. Här kommer lite foto, fler i galleriet.



Gås ägg är godis.......










Ha en fortsatt skön helg. Imorgon står bl.a. fårhagen på programmet.

//Anna

Sängliggande........

Var på SBK kongress i helgen efter att ha jobbat Stockholm ett par dagar. Skönt att komma hem i söndags kväll. Som vanligt (!?) efter att ha bott på Scandic i Sollentuna blev jag sjuk. Fattar inte vad det är, men jag får vrål ont i halsen, febrig och mår allmänt "skit". Slutgnällt!

Nåväl kongressen var trevlig och jag var för första gången i mitt liv Toast Master, på kongress middagen. Förhandlingarna och valen gick med förvånansvärd lätthet igenom. Nåväl alla kan läsa själva när protokollet kommer ut.

Det börjar bli lite akut att hitta ett hem åt Drutten, vet du någon som är intresserad så hör av dig till mig.

Åter till sängen.

//Anna

Vilken helg.......

Igår var vi i Kristinehamn på lydbadstävling. Kristinehamns BK hade stor internationell tävling med 25 Elit ekipage. Passade på att åka för att bakdömma med tanke på SM. Kändes väldigt bra, Lena som jag bakdömde med är tävlingsansvarig i Karlstad och hon dömde på Öland för ett par år sedan. Vi låg väldigt nära varandra och det känns ju alltid skönt. Men.... fy f-n vilket väder. Har nog inte frusit så på hela vintern som igår. +4 med fullständigt iskalla vindar, det tog ända till Skövde innan kroppen var något så när ok. Tack Elin och Anders för att ni hjälpte oss vara hundvakt åt Ica.

Så kom denna underbara söndag. Frukost på sängen, en bra bok, sol på altanen där stryktvätten fixades undan, sedan en riktigt go stund vid sjön där hundarna badade först gången ordentligt för i år. Tog en del kort och jag är så glad att korten börjar bli ok....... kursen förra helgen funkade.

Här är några kort och du hittar fler i galleriet.





Nu tänds grillen och jag tror det får bli en flaska Zinfandel till köttet.

//Anna

RSS 2.0