Vår!

Så var det då dags för en liten sammanställning av våren. Fy sjutton vad fort det går och helgerna ska vi inte tala om.

 

 

Denna vår har varit händelserik på både bra och dåliga saker, men jag ska kanske försöka ta det i lite ordning.

Som förra året har jag gjort nya behandlingar av läpparna i januari och februari, det gör "skit ont" men jag har inget val. Återbesök i maj och jag hoppas att jag klarar mig åtminstone till sen höst. För mig som inte är någon crème människa är det inte helt enkelt att komma ihåg att ALLTID ta på solskydds faktor i ansiktet och solskydd 50+ på läpparna. Måste dock komma ihåg detta och helst inte vara i solen alls. Så blir det inte jag måste få vara ute och då gäller det att skydda sig.

22 mars dog mamma och hur tråkigt och jobbigt det än är/var så hoppas jag att hon fått frid nu. Senaste 8 åren har varit ganska förskräckliga eftersom hon bara blev mer och mer dement. Bägge hennes ben blev amputerade, som tur var visste hon nog inte om det. Vi hade en fin begravning och trotts allt känns det helt ok. Vi hade ju några år på oss att sörja, hon var här men ändå inte.

 

 

Sen har jag vallat och vallat och vallat, både i kursform och på olika träningar. Är så otroligt glad att det äntligen har vänt. Daisy är riktigt duktig och jag känner att det släpper mer och mer. T.o.m. så vi ska till Holland på ett ASCA prov i början av juni.

 

 
 
 
 
 
Hörs igen
Anna
 
 
 
 
 

RSS 2.0