Nu har vintern kommit......

Igår började det snöa & snöa & snöa...... Strömmen gick först en timme på morgonen sedan vid 20.00 tiden och var borta till 23.00 tiden. Vi hann gå och lägga oss men sen gick den vid 24.00 tiden igen, då slocknade iaf alla timrar. Vid 09.00 tiden idag kom den tillbaka. Tackar alla Gudar att vi har kaminer att elda i. Åkte till jobbet vid 8 tiden och det tog sin lilla tid.......

Kom hem vid 17.30 tiden efter en ganska besvärlig hemresa och jag lovar det är mycket snö. Så här såg det ut på altanen.





Owe har ont i kroppen/axlarna efter allt skottande. Ta dig en whiskey då sa jag åt honom. Har redan gjort det fick jag till svar, men den hjälpte bara på den ena axeln...... Undrar om han vill ha en till?

Imorgon bär det av till Stockholm t.o.r. över dagen, hur nu det ska gå till?

Hörs snart igen.

//Anna


Epson & Gunsan

Efter helgens bravader med läger och fixande som det alltid är, kom vi hem döds trötta. Satte mig framför datorn och då ringer telefonen. "Hej det är Gunsan, vi blev uppflyttade". Tröttheten är som bortblåst! Härligt, härligt Daisys brorsa Epson är uppflyttad Lkl spår. Blev uppflyttad på 238 poäng. Härligt Gunsan, GRATTIS! Vi är så otroligt stolta över er.

Tänk att den här lille "skiten" är så stor så han är ute och tävlar.......



Bilder från lägret finns nu i mitt galleri. Samtliga bilder tagna av Reneé & Gunnar.

//Anna


Morgon 3 november

Nu är vi i Houston efter att ha tillbringat nästan hela tisdagen i bilen. Småvägar till San Antonio från Austin för att gå på ett museum. Ingen större hit, men kul att ha sett. Hans ville till "Long Horn Museet" men det var  "Buckhorn Museum", lite skillnad kan man säga....... Nåväl häftigt var det och jag har aldrig sett såna mängder av uppstoppade djur.









Detta är bilen dom satt i när dom sköts.





Efter det mot Houston. Vi landade på hotellet vid 19.00 tiden lite små möra. I skrivandes stund är det onsdag morgon, Owe ligger nedbäddad med dunder huvudvärk, regnet står som spön i backen och det bli inte att åka till kusten idag. Förmodligen handlar vi det sista, deodorant, piller mm.

Hörs snart igen. Fler bilder i galleriet.

Anna


Kvällen 31 oktober

Idag har vi tittat på Austin. Jätte mysig stad och vilka villor det låg utefter sjön.





Efter att ha åkt runt ett par timmar tog vi en "slappar" stund vid poolen på hotellet.











Nu vankas det snart middag och trevlig samvaro.

//Anna


RSS 2.0