Lördag morgon

Är på väg till klubben & årets första "fixar" dag. Hoppas att det kommer någon mer. Har köpt nytt golv till klubbstugan som ska börja läggas så det vore ju bra med lite bärhjälp om inte annat. Owe är redan iväg och har börjat plocka bort golvlister.

Tack Peder & Färgbolaget i Borås för er "sponsring" till Mullsjö BK.

Tänkte jag skullle visa lite hur det kan se ut en fredag kväll på Nätered. Lets Dance på TV en grekisk sallad, tzatsiki, gott bröd och ett par glas vin...............

Kan jag få den sista brödskivan?


Snälla...........


Snåljåp....... jag sitter väl här och sover en stund då, så kanske ni ändrar er.


Jag är också trött säger Ica........


Jag också......... snarkar husse


Ja det var fredag kväll på Nätered efter en hård vecka.............

Ha en "go" helg.
Anna

SNÖ!

För en vecka sedan satt vi på altanen i strålande sol och ljumma vindar. Mmmm det var då det. Snön kom i söndags natt och det är svinkallt nu -7 grader och blåser "små jävlar". Usch!

Roys kom och hälsade på pappa & mamma. Visst ser det ut som hon säger......."Jag ger mig farsan"


Lite skillnad på bilden från förra veckan.........


Vi hörs
Anna

Lola & Ove på besök

Nu i helgen har vi haft efterlängtat besök. "Lill Ove" & Lola har varit här, Ove är en gammal gemensam arbetskamrat till oss som vi haft mycket roligt tillsammans med. Ove har varit svårt sjuk i över ett år och det är så kul att äntligen kunna träffas. Igår kväll kom även Lars Göran & Monica, Lars Göran var vår gemensamma chef under många år. En trevlig helg/kväll med många goda skratt.

Naturligtvis blev det en liten Whiskey pinne nere vid sjön.


självklart ska det fotas också.........


Voys står i fönstret och kollar vad vi gör.


"Lill Ove"


Lola


Ica mår bra, växer & frodas, blir mer och mer odräglig.......... så egentligen hade jag inte behövt ultraljudat, hon är definitivt dräktig.

//Anna

Press STOP!

Efter ultraljud kan vi konstatera att Ica är dräktig. Dom var svår räknade så hur många det är...... ingen aning, men några stycken iaf.

//Anna

Storfrämande på Nätered.............

Igår & Idag har vi haft & har storfrämande. Igår kom Harriet, Karin & alla hundarna, jätte roligt. Så länge sedan vi sågs och det var fantastiskt att äntligen träffas igen. På dan idag har det varit hundar och folk högt och lågt. Vid 18.00 tiden åkte Harriet & karin och strax efteråt kom Liselotte och Enzo. Tyvärr hann dom inte träffas.

Nu bor Voys här ett litet tag innan det är dags för parning av Lotte. Voys har passat på att uppfostra Enzo så där "lite lagom" ikväll.

Lite bilder från dagen.

Bronco (Biarne.....)


Modja


Nästan alla hundar......


Harriet


Karin & alla hundarna


Det var första vårdagen idag


Nu ska vi gå och lägga oss.

//Anna

Roys tävlingsdebut

I helgen gjorde Roys tävlingsdebut. Resultatet var inte så lysande och det finns många anledningar till det, men vi tar inget "att det brukar funka hemma"........... Här är resultatet.

1 platsliggande    5
2 tandvisning      10
3 linförighet      6,5  Dk,slarvig halt,sen helvändning
4 läggande         0     lägger ej
5 inkallande       9     Dk
6 ställande        5   dålig framföring
7 apportering      0   tar ej föremålet
8 hopp över hinder 0    hoppar ej
9 helhetintryck    5

summa : 98 poäng.

Lycka till nästa gång. Då hoppas vi att alla hundar ligger på platsen, inte är 1 dm nysnö o.s.v.

//Anna


Ny vecka & nya tag

Helgen som varit har Mullsjö BK haft sin första tävling för året. 21 Ettor, 1 Tvåa, 5 Treor & 10 Elit........ tog en liten stund kan man säga men det blev en trevlig tävling. Elin & Roys gjorde debut i Lkl 1 med lite blandade resultat, detta får Elin skriva själv om. På söndagen var vi på en minst sagt lerig valltävling i Falköping, brrrrr......... inga övriga komentarer.

Idag har Ingrid varit här och jag har försökt hjälpa till och frisera Sani, Johanna kommer i veckan i samma ärende. Varför? Jo det är utställning i Malmö och båda ska dit. Spännande, spännande en Polsk domare som heter något som inte går att uttala och en SKK utställning. Vi får se hur det går. Håller alla tummar jag har.

I morgon kommer Harriet och stannar ett par dagar, sedan blir Voys kvar. Vi längtar efter både Harriet och hundarna så det ska bli jätte skoj att hon äntligen kommer. Voys kommer att bo här tills Lotte är parad så vi får väl se hur länge det blir.

Nog för nu
Anna

Så här brukar det se ut på kvällarna när Voys hälsar på...........

Nu är snart helgen slut!

Nu är snart helgen slut och vi sitter ner och vi orkar knappt sätta på en kopp kaffe. Snacka om hektisk helg, men jätte rolig. Vi har haft lydnads träningsläger här i Mullsjö fred-sönd i distriktets regi. Fredag kväll kom alla och började med en sallad och introduktion. Instruktörerna bodde här hemma och självklart satt vi och surrade fram på småtimmarna. Upp för att servera frukost till alla 08.00 på klubben, förbereda lunchen för att sedan åka på distriktets årsmöte. Hem sen eftermiddag för att laga middag till alla och teori på kvällen. PUHHHHH

Söndag morgon samma prosedur, frukost, förmiddags kaffe, lunch och lite träning med Berit & Elin.

Vi har haft en jätte trevlig helg och jag vill tacka Elin, Anders & Owe som hjälpt till och servat på alla sätt. TACK!!!!! utan er hade det inte funkat (& Elin jag lovar att vi ska träna flera gånger veckan som kommer).

TACK Berit för att du administrerat detta!

Ett stort TACK! också till alla deltagare och sjävklart även Karin & Carina som lotsat alla genom denna kalla, blöta, snöiga helg.

Hoppas se er alla på tävlingsplanerna nu under säsongen.

//Anna

Vår dramatik på Nätered

Ja nog har våren kommit alltid........... Här kalvas det för fullt. Idag var veterinären här och jag hjälpte till att dra fram en kalv som kom med "baken" först. Tyvärr var hon, en liten kvig kalv död. Tror inte det spelar någon roll hur många förlossningar man ser eller är delaktig i så är det en "mäktig" känsla och när det går illa så finns det med i tanken en bra stund.

Dom förbaskade Canada gässen blir fler & fler för varje dag som går, det vårtecknet kan vi leva utan...........

//Anna

RSS 2.0