Rolig helg

Vilken mysig helg vi har haft, fast inte som vi trodde......... Lördagen var planerad till domarekonferens på Kyrkekvarn. Lite att "pyssla" innan för att få allt att fungera som det skulle. Vi hade en riktigt bra konferens när allt kom igång och det har bara varit positiva komentarer efteråt.

Nåväl för att komma till "skott" och varför helgen blev annorlunda än planerat. Efter första provhunden ropade Berit på mig. "Anna du har besök". Så jag lämnade ridhuset för att se vem jag hade besök av. Där stog Johanna & Mattias, Nortons husse & matte. Har ni börjat med tävlingen än? Snacka om att komma i tid........ Tävlingen är nästa lördag. Nåväl spela roll, dom kommer nästa helg också. Vi fick en jätte trevlig lördag kväll och idag åkte Johanna och jag till Hjo och shoppade loss. Säger bara Hem & Hobby. Owe och Mattias åkte på Lands och fikade på deras fika buffé, så dom var det inget synd om.

Hundarna har haft mysigt i det fina vädret och vi har mått så gott.

Daisy & Norton


Ica med sonen Norton


Första vårsolen Johanna & Owe njuter


Norton.


Hörs snart igen. Nästa helg är Mullsjös första lydnadstävling för året och då ska Michelle och Leasy tävla. Återkommer med rapport.

//Anna

Länge sedan nu.......

Det var ett tag sedan jag skrev något & det finns förklaring.

Var i London och arbetade på mässa 12-14 januari. Har känt mig lite hängig ända sedan Julhelgen, småförkyld, var hemma ett par dagar runt trettondags helgen men kände mig ganska ok. Hej å hå....... på onsdagkvällen när jag hade jobbat en dag på mässan hade jag feber frossa, men trodde att jag bara var trött. I med ett par piller för att sedan gå ut och ta en drink och äta middag med mina Engelska kollegor. Torsdagmorgonen var inte så kul, men ni som känner mig vet hur det blir. Två Alvedon en stor kopp kaffe, sen är man på G igen. Stor fest på kvällen och en seeeeen natt i London (tant Anna var på disco och alla kunde varit barnbarn kändes det som). Nåväl om torsdagsmorgonen var jobbig var det inget mot fredag morgonen...... Nu ska jag inte bli seg, summan av kardemumman är att jag fick/hadde: Dubbelsidig lunginflamation, luftvägs inflammation samt bihåleinflammation. Så här sjuk vet jag inte om jag någonsin varit förut, jag har legat 7 dagar till sängs och äter idag sista peniciltabletten. Är fortfarande trött men har tänkt mig att gå till jobbet imorgon. Får väl kanske ta det lite "piano" ett tag men nu känns det iaf mycket, mycket bättre.

Mina Engelska kollegor David och Rachel


Vår försälningsdirektör Steve Bennet


David & Kathy


Fullständigt galen torsdag kväll som började med utställar fest på mässan.




Med hänsyn både av mig och mina arbetskolegor ska jag inte visa fler foton............

Hörs snart.
//Anna

Recept

Leverstuvning a la Anna

ca 500 gr Lever i bit
Mjöl
Salt
Peppar
Chilifrukt
Capris
Grädde

Börja med att blanda mjöl, salt och vitpeppar. Snåla inte med salt och peppar.
Skiva levern och dela i bitar, panera och stek. Stek inte levern länge då blir den seg och hård. När köttsaft kommer upp genom paneringen är det dags att vända.
Lägg levern i en kastrull slå på vatten så det täcker och koka ca 30 minuter.
Låt allt kallna, därefter riv levern på rivjärn (eller liknande) och tillbaks i kastrullen med vätskan levern kokat i.
Finskiva Chilifrukten men kärnor och allt och ta i efter vad ni känner magen fixar. Red av med mjölblandningen som blev kvar efter paneringen. Slå i grädde och låt koka till en kraftig stuvning. När rätten är klar ta i några matskedar kapris.

Servera med ris, kokta morötter och lingon.


God fortsättning

Hoppas ni alla har haft en riktigt trevlig Nyårs Helg. Vi var inbjudna till grannhuset och hade en jätte trevlig men strömlös Nyårs Afton. Så kan det gå på "bonn vischan".

Nyårsdagen vaknade jag med feber och mådde ganska rejält pyton. Grämer mig att jag sov över Ivanho, men han kommer väl nästa år igen. Idag söndag är jag lite bättre så jag bestämde mig för att åka och träna med Daisy. Inte populärt hos Owe kan jag säga, men Daisy var dessto gladare.



Helena & Chippen



Eva Maria & Ezz "Stjärnöga"



Yvonne & Skoj



Daisy väntar på sin tur.

Nu har vi ätit sista lutfisken och mår ganska bra, en varm dusch, lite nästdroppar & påfyllning med piller sen är man fit for fight igen.

Ha ré tills vi hörs igen.

//Anna

RSS 2.0