Vilken underbar helg........

Ja, vi har haft en underbar helg. En sån där när mycket blivit gjort men man känner att det har varit vilosamt i alla fall........ Ja, ja, jag vet att jag krånglar till det ibland.

Nåväl lördag jobbade vi i trädgården hela dagen, klippte gräs & allt som hör till. Lite gäster och grillat på kvällen. Söndag (idag) kom först Ida med barnen och vi gick till sjön och grillade korv & BADADE första gången för i år, 19 grader i vattnet.

Owe & Melvin laddar för korv. Lexus tror nog att han ska få något också.....


Den är god säger Flix.


Mmmmm säger Adelina och får hjälp av mamma.


Bildbevis 1 "Karlsson" i plurret.


Bildbevis 2 Fru Karlsson.
.

Kossorna och tjuren passade också på att ta sig ett dopp.


Senare på eftermiddagen kom Axel & Louise.



När vi sedan blev själva grillade vi en biff, tog ett gott glas vin (en helt vanlig söndag kväll.............!)

Kan man ha det bättre. Inte vi iaf.

//Anna

Glad Pingst

Vill bara önska er alla en trevlig Pingst Helg.

Anna & Owe

Sani & Roys

GRATTIS!

Roys & Elin tävlade lkl 1 igår och fick sitt andra första pris 178 poäng. GRATTIS!

Sani & Ingrid tävlade Hkl Spår i Linköping idag, vann och blev uppflyttade till Elit. GRATTIS!
Ingrid har lovat skriva lite om tävlingen och det kommer snart under Grattis.

//Anna

Händelserik dag

Lexus och Ica sov gott inatt......... det var en händelserik dag igår.

Började med att vi åkte till Vara där det skulle vara uppfödareträff. Ja träffen blev det inte mycket med eftersom vi bara var 3 uppfödare på plats. Dessto mer valla och första gången för Lexus sedan kennellägret där han träffade får och anka. Han imponerade "lill skiten", började i koppel, för att sedan övergå till lång lina och det var inga problem. Lagom mycket tryck, bra djurkänsla, lyhörd, hör & häpna han var lydig, backade inte fast baggen var dum och hittade inte på dumheter.

Latcho prylar det där............


Jag ska gå lugnt bakom säger hon, så jag snusar lite och försöker finta.....


Går jag framåt flyttar dom på sig......


Sedan på eftermiddagen var vi vid Kyrkekvarn tillsammans med lite klubbkompisar och red Islandshäst.





Därefter grillade vi på vår udde. Folk och hundar "högt och lågt" visst är det fantastiskt kul när så många hundar leker och har kul, inget gruff.

Thomas Fransson


Nästan alla folk på bild


Anders har samlat alla hundar runte en bit korv


Jag vet att Åke och Annelie är gifta, men visst ser det ut som ett frieri

 Så avslutar vi med ett kort på Snyggingen Lexus


Hörs igen
Anna

Long time no see......

Ja det var ett tag sedan. Ska berätta lite vad som hänt sedan sist.

Förra helgen var extremt mycket.......... Först Lad DM i Bruks Valborgsmässo afton. Mullsjö BK var värdar och det blev en trevlig tillställning. Första maj dömde jag spår i Tidaholm. Andra maj var det dop i Nora. Tredje maj åkte jag först på tävlingsektor möte direkt efter det var det medlemsmöte och direkt efter åkte jag på kurs i Lindesberg..........

Hela förra veckan var jag på handledare utbildning på något som heter Masugnen i Lindesberg och bodde på Statshotellet. Vi var 12 personer på kursen och hade en riktigt trevlig vecka. Ho5tellet var väl inte det roligaste men som tur var sov vi bara där.

Direkt efter kursen for jag vidare till Stockholm och SBK kongressen. Mmmmm jag var lite "mör" när jag kom hem i söndags kväll, kan jag säga utan att överdriva. Vad Owe gjorde när jag inte var hemma? Han fick besök av Per Owe & Fia och dom var en sväng i Tyskland och sedan hade det väl tagits en & annan liten whisky pinne, så....... det var inte direkt synd om honom. Kul att dom kom, genom åren så har träffarna inte varit så frekventa och både Owe & Per Owe trivs med varandra och har mycket att prata om.

Måndag morgon upp och jobba, på kvällen medlemsmöte på Mullsjö BK. Vi var ett tiotal personer så det var inte direkt spännande.

Ikväll när jag kom hem hade Owe maten klar (kött gryta, jätte gott) och sedan gick jag ut och la ett spår åt Lexus. Enligt Karin (förra ägaren) har dom inte spårat sedan i höstas. Han skötte sig med den äran, jätte duktig. Gjorde inget svårt spår, ca 150 meter med 3 apporter ca 1 timmas liggtid. Han "klockade" upptaget, spårade jätte bra och tog samtliga apporter. Nu har jag set vad han går för och kan ge lite utmaningar i skogen. Han behöver också lära sig att "leka", kampen finns, lusten finns, "glittret" i ögonen finns så det ska väl inte vara så svårt. Jag vill få igång hundarna under inlärning så att dom kan "blåsa" ur lite, känna att vi gör detta ihop och ge självförtroende. Kanske svårt att förstå vad jag menar, men jag lovar återkomma hur det går. Han är iaf en helt underbar hund att jobba med, ställer upp på allt. Detta kommer bli en kanon hund, rätt förvaltad.

Nu blir det lite TV & sedan sängen.
Hörs snart igen
Anna

GRATTIS Elin & Roys!

Idag gratulerar vi Elin & Roys till 1 a pris i Lk 1, 172 poäng.



Denna bild togs på Roys 22 maj 2008, så snacka om att bli stor & tävlingshund fort.

GRATTIS!!!!!!!

Anna & Owe

RSS 2.0