Dålig på att uppdatera...........

Usch vad jag är dålig på att uppdatera bloggen/hemsidan. Vill ha lite kul att skriva om, just nu på hundfronten är det ”stendött”……….

 

Kan väl berätta att jag till 99% säkerhet har bestämt mig för att para Daisy till våren. Hane är bestämd men innan jag presenterar honom här vill jag träffa honom. Skulle också vara trevligt om han fått gk VP innan också. På första försöket missade han med 3 poäng.

 

Jobbar för fullt och har avverkat ett antal mässor under hösten. Trivdes ju fantastiskt bra på Dolphin men vete sjutton om det inte är ännu bättre nu. Jag verkligen stortrivs! Trevligt företag, bra produkter (inlästa läromedel, mjukvaror, hårdvaror mm), bra arbetskamrater och ett fantastiskt arbetsklimat. Kan inte bli bättre. Nu ska vi bara ha goda resultat också.

 

Har varit ine på KSS och gjort första behandlingen (PDT-behandling) av mina hudproblem (aktinisk keratos) och det var INTE kul. Idag är det en vecka och jag har fortfarande öppna sår på läpparna och överläppen. Hakan ser ut som jag åkt på stryk o.s.v.

 

 
Så här såg jag ut mellan behandlingarna. Först krapade/skar dom bort hud. Sedan la dom på en "målsökande salva", den  satt jag med i 4 timmar. Då såg jag ut som på bilden. Sedan bort med plåster och så la dom mig i något som kallas rött ljus. Fy f--n vad ont det gjorde. Smärtan går inte att beskriva som tur var bara 8 minuter, lovar jag hade inte klarat 10. Hellre föder jag barn....... Nu ska jag göra om behandlingen på tisdag igen och jag ser inte direkt fram mot det.

 

Den här årstiden är inte riktigt min bästa tid på året men snart är det Advent och då vänder det. Bara älskar att plocka fram alla adventstakar och stjärnor, tända levande ljus och julstöka. I år har jag lovat att inte göra allt det där jag brukar, fast det lovar jag ju varje år.................

 

Ha det, har vi tur kommer det en uppdatering om en månad eller så.............

//Anna


RSS 2.0